С огромна радост и благодарност искаме да споделим с вас резултатите от благотворителния кулинарен базар, организиран от Имотека в подкрепа на каузата на Фондация “Искам бебе” – „Да се раждат повече деца!“. Благодарение на вашата щедрост и активност събрахме 9758 лева, сума, която ще направи възможно подпомагането на две двойки с репродуктивни проблеми.

Вашата подкрепа вдъхновява и дава надежда на много семейства. Видяхме истинската радост и вълнение в очите на служителите на Имотека и АДРЕС недвижими имоти, които се превърнаха в сълзи от щастие.Особена благодарност изказваме на всички от Имотека и АДРЕС, които вложиха не само своето време и усилия, но и своите сърца в приготвянето и продажбата на вкусни ястия и десерти. Благодарим и на изпълнителния директор на Имотека, Явор Пейчев, че прие каузата „Да се раждат повече деца!“ на фондация „Искам бебе“ за корпоративно-социална кауза на Имотека. Вашият принос е безценен и показва какво можем да постигнем заедно. Щастливи сме, че в България има социално-отговорни компании като Имотека, които подават ръка на семействата в нужда.

„Вярваме, че ще се роди дете. Защото доброто ражда добро!“, сподели Явор Пейчев пред всички присъстващи.

Също така благодарим на всички, които се включиха активно в базара – вашата подкрепа ни доближава до сбъдването на мечтите на много семейства. Благодарим ви от сърце! Заедно правим чудеса! 🧡

С уважение,
  Екипът на Фондация “Искам бебе”

Искам бебе и Имотека

Искам бебе и Имотека

Искам бебе и Имотека