Превърналият се в традиция благотворителен базар на „Искам бебе“ във Варна, който тази година премина под мотото “За още едно дете“, ще помогне на още едно семейство в града, което се бори за своя рожба.
 
За 4-ти пореден път, на входа на Морската градина, от 1 до 4 юни, доброволци на „Искам бебе“ застанаха зад щандовете на благотворителния базар, чиято цел е да събира средства в подкрепа лечението на двойки с репродуктивни проблеми във Варна. 
За четирите дни на базара, стотици варненци и гости на града подкрепиха каузата, като си закупиха от ръчно изработени аксесоари и различни изделия, предоставени от фирми-дарители.
 
Събраните от продажбата средства бяха връчени на 14 юни на специална среща. Лора Радева, горда и щастлива майка на двумесечната Бояна, появила се на бял свят с подкрепата на реализирания миналата година базар, връчи символичен ваучер със стойността на събраните тази година средства на Катя Иванова. От свое име и от името на „Искам бебе“, Лора пожела много късмет и детски смях в семейството на Катя.