Скъпи приятели,

Имаме удоволствието да Ви представим издание 2023 г. – „Да посеем живот“ на традиционния календар на фондация „Искам бебе“, който в края на всяка година излиза в благотворителен тираж.

♦ Всеки наш календар е с различна тематика, като новото издание е посветено на разнообразието на билки, подправки и плодове, които можем да отглеждаме в домашни условия. Към всеки календар са прикрепени семена, предоставени ни от Ботаника, които могат да бъдат засадени в саксия или на двора.

♦ Календарът на „Искам бебе“ за 2023 г. е създаден в партньорство с Ботаника, БИЛЛА България и FEIA и всички средства, събрани от продажбата му, ще бъдат дарени за лечението на двойка с репродуктивни проблеми, която има нужда от донорски генетичен материал, за да сбъдне мечтата си за свое дете.

♦ Ще се радваме да намерим съмишленици на каузата във Ваше лице и заедно да помогнем на още едно семейство да сбъдне мечтата си за дете. Можете да поръчате календара за Вас или за подарък на e-mail: podarakskauza@iskambebe.bg.

♦ Препоръчителното минимално дарение за 1 бр. календар е 10 лв.

♦ При направена поръчка за повече от 20 бр. от корпоративен дарител, на всеки календар може да има стикер, който съдържа името и логото на компанията, и надпис „Подарък с кауза“, като по този начин заявявате Вашата подкрепа към каузата на „Искам бебе“ – „Да се раждат повече мечтани деца“.

* Доставката на календара чрез куриерска фирма е за сметка на получателя.

Календар Искам бебе, 2023, Да посеем живот

Календар Искам бебе, 2023, Да посеем живот

Календар Искам бебе, 2023, Да посеем живот

Календар Искам бебе, 2023, Да посеем живот