Коориднаторът на „Искам бебе“ за Бургас Ваня Христова е номинирана  за „Личност на годината“ в ежегодната инициатива на бургаския новинарски сайт Флагман, която отличава обществени личности.
 
Ваня се присъединява към екипа на „Искам бебе“ скоро след основаването на фондацията и е един от първите координатори на организацията, работещи активно в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми в региона, в който живее.
Благодарение на активната й и ползотворна работа с Община Бургас, Ваня помага за създаването на местния фонд „Ин витро“ с чиято подкрепа са родени над 200 бебета.
 
Заедно със сбъдването на голямата мечта, за което Ваня помага на много бургаски семейства, тя се радва и на сбъдването на своята собствена – трите й прекрасни дъщери – каката Йоанна и близначките Ванеса и Зорница, които се родиха през лятото на 2017 г. 
 
Ваня е една от общо деветимата номинарани обществени личности, а официалната церемонията по награждаването на „Личност на годината 2017” ще се проведе на 19 януари в Голямата зала на Гранд хотел и СПА Приморец.
 
Тук можете да подкрепите Ваня: