На 25 март, 2020 г. фондация “Искам бебе” отбелязва 13-тия си рожден ден. Тази година събитието е посветено на децата на “Искам бебе” и всички деца от цялата страна, които са съпричастни към каузата на фондацията. С тази идея още през февруари „Искам бебе“ обяви прием на детски рисунки, вдъхновени от пет хайку стиха на Радостина Драгостинова – дългогодишен съмишленик на каузата ни. 
 
57 детски рисунки, разработени по зададените теми, пристигнаха на адреса на фондацията. Желаещите да се включат в изложбата са възпитаници от ателие „Шарено училище“, 31 СУЧЕМ „Иван Вазов“, ЧУ „Дружба“ в София; от Свищов от СУ „Николай Катранов“ и ДГ „Чиполино“; Студио по изобразително изкуство при дом на енергетиката в гр. Козлодуй; група „Радост“ от ДГ No 7 “Светулка“ в Стара Загора и филиал „Приказен свят“ към ДГ „Щастливо детство“ в гр. Плевен.
 
Най-малкият участник в изложбата „Стълбица на щастието“ е на 5 години, а най-предпочитаните теми, по които децата са създали творбите са: „Внезапен дъжд, в чашата ми за чай, парчета небе“ и „Утринна мараня, белобрад рибар тегли слънцето от морето“ 
 
Тук можете да разгледате виртуалната изложба „Стълбица на щастието“:
 
Екипът на „Искам бебе“ благодари от сърце на всички деца, които се включиха в изложбата и на родителите им, които ни изпратиха творбите. Деца, благодарим ви за таланта и красотата, с която през детските си очи, разкривате света!
 
*Рисунката е на Н. П. на 5 години от Стара Загора