Момиченцето идва на бял свят след 16-годишна борба на родителите й за бебе 
 
В навечерието на Рождество в семейството на Красимира и Златко Жеркови на бял свят дойде жадуваната им 16 години рожба – Габриела. Малката принцеса е първото бебе от съвместната кампания на “Добруджански хляб” АД и “ИСКАМ БЕБЕ”, стартирала в края на 2016 г.
 
Екипът на “Искам бебе” от сърце желае на прекрасната Габриела да расте здрава, щастлива, обградена от обич и нежните грижи на мама и татко!
 
Eто какво споделиха сем. Жеркови след раждането на малката Габи: “Чувстовото да си родител е уникално и неописуемо. Нямаме думи и не можем да повярваме, че това малко чудо е вече в ръцете ни. Мечтата ни, надеждата ни е реалност в розов цвят, тъй нежна и мила. Благодарим на всички ви за подкрепата. Благодарим на фондация “Искам бебе” за труда и успехите, които постигат. Благодарим на г-н Малев за голямото сърце. Благодарим на всеки, помогнал да се раждат деца. Благодарим на онази ръчичка на Ванеса, че ни изтегли в томболата и ни “поръси” с късмет и надежда. Пожелаваме на всички да сте много здрави и щастливи! Нека във всяко семейство има деца! Тази Коледа е вълшебна!”
 
Напомняме ви, че в първата част на благотворителната инициатива “Зрънце живот” с всяка покупка на пълнозърнест хляб “Вита” бяха отделяни средства в подкрепа на каузата на “Искам бебе”. Във втората част на кампанията, двойки с репродуктивни проблеми подаваха заявления за кандидатстване за финансиране на ин витро процедура. На финала на инициативата от кандидатствали над 100 двойки от цялата страна, чрез жребий бяха избрани 5 печеливши. Събраните по време на кампанията средства в размер на 20 000 лв., бяха разпределени между изтеглените кандидади за извършане на ин витро процедура.
 
 
 
 
 
сн. личен архив – Красимира и Златко Жеркови с малката Габриела