Благотворителната инициатива ще финансира ин витро процедура на девет двойки от цялата страна

От 1 до 15 май, 2019 г. е срокът за прием на документи в кампанията на BILLA България и фондация “Искам бебе” – “Да помогнем заедно”. Благотворителната инициатива се провежда за поредна година и тази пролет ще подпомогне лечението на девет двойки от страната, които се борят с репродуктивен проблем. Всяка от деветте двойки ще получи финансиране в размер на 4 153,66 лв. за извършване на ин витро процедура, като средствата са събрани в рамките на кампанията “Да помогнем заедно”. За периода 28 март – 10 април, 2019 г. всеки, който иска да подкрепи каузата, можеше да направи дарение на касите в магазините на BILLA в цялата страна.

Желаещите да кандидатстват двойки следва да попълнят публикуваните в сайта на фондация “Искам бебе” документи и да ги изпратят на имейл адрес: billa@iskambebe.bg до 15 май, 2019 г. (включително).

На 17 май, 2019 г. в присъствието на нотариус, представител на BILLА България и фондация “Искам бебе”, чрез жребий, ще бъдат избрани девет двойки, които ще получат финансиране на ин витро процедура.

Напомняме, че вече се радваме на 12 бебета, родени с подкрепата на съвместните благотворителни инициативи на BILLA Bulgaria и “Искам бебе” от последните няколко години.

За допълнителна информация за кандидатстване в кампанията, можете да се обръщате към Валентина Иванова, координатор на фондация “Искам бебе”, на тел: 0892 475 790, в делничен ден от 10.00 до 17.00 часа.

* Задължително условие за кандидатстващите е Декларацията за ползване на личните данни да бъде попълнена от двамата партньори.

Изтеглете тук документите за кандидатстване: