Фондация “Искам бебе” изказва своята благодарност към Администрацията на държавния глава и лично към Президента на България г-н Росен Плевнелиев за успешното сътрудничество в периода 2012-2016 година
 
 
В продължение на петте години от своя мандат, президентът стана патрон на празниците на „Искам бебе” за Благовещение, като по този начин още веднъж, заедно насочихме вниманието на обществото към решаването на проблемите на хората, които страдат от тежкото бреме на безплодието и с години се борят, за да имат свои деца. Всяка година Президентството се изпълваше с радостта на стотици жадувани деца и техните щастливи родители. 
 
Вярваме, че новият държавен глава и неговият екип също ще поставят сред приоритетите си грижата за семействата, жадуващи деца. Защото репродуктивното здраве не е единствено медицински проблем. Раждаемостта е социален, политически, икономически, национален въпрос. 
 
За 10 години „Искам бебе” се превърна в национална кауза и нашият екип е убеден, че само заедно, ръка за ръка можем да направим България едно по-добро място занашите деца.