Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/avdesi1/public_html/iskambebe.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/avdesi1/public_html/iskambebe.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862
"Искам бебе" на фестивала "Семе българско" – Фондация "Искам бебе"
Благотворителната инициатива в Севлиево отново ще подкрепи едно семейство борещо се за дете 
 
 
За трета поредна година Фондация “Искам бебе” се включва като партньор в благотворителния фестивал “Семе българско”, който ще се проведе на 23 и 24 април в парк “Казармите” в гр. Севлиево. 
 
Пролетното събитие по традиция застава зад каузата в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми и си поставя конкретна цел – да събере средства за ин витро процедура на едно семейство. По този повод деца родени “ин витро” от цялата страна, заедно с родителите си, ще вземат участие в благотворителен базар, на който ще изложат за продажба изработените от тях аксесоари, бижута, апликации и пана, с акцент върху семената и растенията.
 
Щандът с ръчно изработените предмети ще бъде разположен на специално обособено място в парка и всеки желаещ може да подкрепи каузата като закупи нещо от базара или дари средства.