На 10 май представители на OLX ще връчат на “Искам бебе” ваучер с набраната сума от съвместната инициатива “За да те има”. В присъствието на Нели Хаджийска – лице на кампанията и психологът д-р Ваня Савова – консултант на инициативата, ще бъде направен отчет за проведената благотворителна акция. Събраната сума ще бъде преведена по банков път на фондация “Искам бебе”. Всяка двойка, спечелила финансиране, може да се обръща за допълнителна информация към координатора на проекта – Валентина Иванова на мейл: olx@iskambebe.bg.
 
Инициативата стартира на 8 февруари с идеята българските потребители да помогнат на бездетни двойки, като закупят от специално създадения сайт http://mama.olx.bg ръчно изрисувана матрьошка или 3D картичка. Хората сами  избираха сумата, която да дарят, a посочените цени на символите на кампанията от 5, 10 и 20 лв. представляваха минималната стойност на дарението. Целта на благотворителната кампания беше 100% от събраната сума да бъде предоставена на фондация „Искам бебе“ и разпределена между десет двойки, които се нуждаят от ин витро процедура, за да имат дете. Още в първите дни на кампанията стотици хора изразиха съпричастността си към каузата, а предвидените за кампанията матрьошки бяха напълно разпродадени. 
 
Стотици бяха и двойките, които кандидатстваха за финансиране на ин витро процедура. Те трябваше да отговарят на конкретни медицински изисквания и да попълнят специалния формуляр за кандидатстване. Имената на печелившите бяха изтегелени на 18 март в предаването на “На кафе” по Нова ТВ в присъствието на нотариус, представители на OLX и фондация “Искам бебе”.
 
Ето кои са те:  
 
1. Милена Георгиева Димитрова
Йоанес Теодорос Калфакакис
2. Красимира Любенова Терзиева-Даскалова
Васил Борисов Даскалов
3. Вяра Петрова Модева
Тони Модев
4.Елена Георгиева Фотева
Дончо Петров Василев
5. Велиана Христова Каранинова
Пламен Василев Каранинов
6. Зонка Димитрова Бидон
Борис Тодоров Янков
7. Светлана Иванова Влахова
Пламен Маринов Маринов
8. Детелина Цветкова Петрова
Николай Иванов Карабуров
9. Татяна Иванова Карева
10. Росица Йорданова Николова
Никола Георгиев Николов