Фондация “Искам бебе” и учениците от випуск 2016 г. от хасковската езикова гимназия „Проф. Д-р Асен Златаров” получиха номинация за общата си кампания “Ангелски сърца” на годишните награди “Доброволческа инициатива”. Официалната церемония, организирана от фондация “Лале”, се състоя на 1 декември, в навечерието на Международния ден на доброволците ежегодно отбелязван на 5 декември и отличи три от общо 51 номинирани доброволчески инициативи.
 
В кампанията “Ангелски сърца” през месец май абитуриентите от езиковата гимназия в Хасково се отказаха от тоалетите си за изпращането в училище и дариха средствата, за да помогнат на едно семейство да сбъдне мечтата си за бебе. 178 момичета и момчета се събраха за последно в училищния двор с тениски със символи, с които подкрепят каузата – ангелски крила и сърца.
 
Номинацията за “Доброволческа инициатива” дължим на обединените усилия на доброволците на “Искам бебе” – нашите координатори и съмишленици,  които влагат сърцето си в идеята да направим България по-добро място с повече желани деца и на момичетата и момчетата от гимназията “Проф. д-р Асен Златаров”, които припознаха каузата ни за своя. Благодарим ви!