Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/avdesi1/public_html/iskambebe.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/avdesi1/public_html/iskambebe.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862
Кампанията „Аз и Ти ЗаЕдно“ ще подкрепи две бургаски семейства – Фондация "Искам бебе"
На 1 юни на специална пресконференция в Бургас, организаторите на кампанията “Аз и Ти ЗаЕдно – За повече детски усмивки“ обявиха финала на събирането на средства. Инициативата, чийто старт беше даден преди 9 месеца от фондация „Искам бебе“, най-старият търговски център на Бургас – Триа Сити Център в партньорство със звеното по асистирана репродукция на УМБАЛ Бургас, ще подкрепи две бургаски семейства в мечтата им за бебе.
 
За периода на кампанията – от септември, 2016 г. до 1 юни, 2017 г., търговският център набираше средства чрез продажбата на специално обозначени с етикет стоки в магазините и заведенията на територията на търговския център. 20 % от стойността на стоките е дарена за каузата. Общата събрана сума е в размер на 10 000 лв. и ще бъде разпределена за ин витро процедури на две семейства от Бургас под формата на ваучери от по 5 000 лв. 
 
“Изключително щастливи сме, че бургазлии припознаха нашата кауза и по време на кампанията стоките, маркирани с етикет „Аз и Ти ЗаЕдно“, представляваха голям интерес. Благодарение на общите ни усилия, събраната сума е в размер на 10 000 лв. По този начин ще успеем да помогнем на две семейства по пътя им към мечтаната рожба“ заяви Теодора Златева – един от инициаторите и координатор на кампанията.
 
„Много малка част от бизнеса чува за нашите проблеми и откликва, в тази връзка искам да заявя огромни благодарности на Триа Сити Център и организаторите на кампанията за подкрепата, която ни оказаха“ – това каза Ваня Христова – координатор на Фондация „Искам бебе“ за град Бургас.
 
На пресконференцията беше даден старт и на кандидатстването за финансова подкрепа от кампанията.
 
Желаещите двойки ще могат да изпращат своите кандидатури на посочения адрес: azitizaedno@tria.bg
 
Двойките имат право сами да изберат лечебното заведение, в което да бъдат извършени процедурите, в срок от 6 месеца от момента, в който бъдат изтеглени.
 
За да участват в кампанията двойките трябва отговарят на следните критерии:
 
– Да бъдат български граждани, жители на Област Бургас;
– Жената да не е навършила 43-годишна възраст;
– Двойката да има поне един неуспешен опит;
 
„С ръководството на УМБАЛ Бургас искаме да допринесем допълнително за каузата като ще разширим събраната сума с лекарства и труд от наша страна,“ каза д-р Антонио Душепеев – председател на комисията по здравеопазване и социални дейности към Общински съвет Бургас и ръководител на звеното по асистирана репродукция към УМБАЛ – Бургас. 
 
Печелившите двойки в кампанията ще бъдат изтеглени на случаен принцип в присъствието на нотариус, представител на „Искам бебе“ и представител на Триа Сити Център на 7 юли. Освен двете двойки, ще бъдат изтеглени и 3 резервни двойки, които в случай на отказ от страна на победителите да заемат тяхното място.
 
ИЗТЕГЛЕТЕ ТУК ДОКУМЕНТИТЕ ЗА КАНИДАТСТВАНЕ В КАМПАНИЯТА: