Медицински център New Life дарява две ин витро процедури на двойки с репродуктивни проблеми
 
Кампанията „Пожелай си!“ на ин витро клиника New Life в Пловдив, която може да сбъдне най-съкровената мечта на две семейства, стартира в началото на декември и ще продължи до 25 декември. На 21 януари, когато традиционно се отбелязва празникът Бабинден, ще бъдат обявени късметлиите. 
 
Ин витро клиниката дарява две безплатни ин витро процедури с включени стимулации, като условието за участие е желаещите двойки да отговарят на медицинските критерии, посочени в кампанията (можете да ги намерите тук: http://newlifeclinic.bg/bg/hidden=24), както и да изпратят личната си история по пътя към желаната рожба на e-mail: wish@newlifeclinic.bg. 
 
Получените писма ще бъдат публикувани във Фейсбук профилa на клиника New Life – Пловдив в пълна конфиденциалност за авторите им. Всички кандидатствали имат право на участие, но само изпратилите най-трогателното писмо ще спечелят първата ин витро процедура. 
Втората награда ще бъде изтеглена на лотариен принцип, включвайки всички участници, без значение дали писмото им е впечатлило журито или не.
 
Печелившите двойки ще станат ясни на 21.01.2016 г. (Ден на родилната помощ), когато в клиника New Life – Пловдив в присъствието на нотариус, журито и гости ще бъде обявена първата награда и изтеглена втората на лотариен принцип. 
 
Журито се състои от представители на фондация „Искам бебе“, сдружение „Зачатие” компанията за хормонални медикаменти при ин витро – MLD, както и двама специалисти от клиника New Life – д-р Добринка Петрова, медицински управител и Владимир Пенчев, маркетинг мениджър.