4 510 лв. са събраните средства от коледния благотворителен базар, организиран от областния управител на Хасково 
 
На 13, 14 и 15 декември областният управител на Хасково г-н Станислав Дечев беше домакин на коледен благотворителен базар, който подкрепи каузата на фондация “Искам бебе” – “За повече деца на България”. В рамките на трите дни, посетителите на базара в сградата на областната администрация в Хасково, имаха възможност да се насладят и изберат от красивите коледни картички и различни сувенири, ръчно изработени и специално за случая, от децата от над 35 училища и детски градини в региона.
На официалното откриване на базара присъства председателят на „Искам бебе“ Мария Янева, която лично благодари на г-н Станислав Дечев за съпричастността към каузата на фондацията. 
Подкрепа за семействата, борещи се за бебе, изрази евродепутатът Ева Майдел. Нейн представител закупи повече от 100 броя от благотворителните картички на децата от Хасково, които ще бъдат разпратени до политици и общественици в България и други европейски държави. 
Кметът на община Харманли г-жа Мария Киркова също посети коледния благотворителен базар и категорично застана зад каузата “За повече деца на България” с думите: “Когато каузата е добра, когато се прави от хора с чисти сърца и когато резултатът е желан от всички, аз няма как да не подкрепя от цялото си сърце тази идея”.
4 510 лева е общата сума, събрана от коледния благотворителен базар на областния управител на Хасково, с която ще бъде подпомогнато лечението на двойки с репродуктивни проблеми от Хасковски регион.
 
Екипът на “Искам бебе” благодари сърдечно на г-н Станислав Дечев за невероятната подкрепа и затова, че прие присърце каузата заедно да помогнем да се раждат повече мечтани деца!
 
Благодарим и на децата от Хасково, които дарявайки частица от своята неподправена креативност и фантазия, с които създадоха сувенирите за базара, ще помогнат да се родят още деца в България!
 
Благодарим на всички ВАС, които дойдохте в дните преди Коледа, за да помогнете за сбъдването на една голяма мечта – да има детски смях в повече български семейства!