Казвам се Оля Гранкина и съм официален инструктор по Неврографика.
Рисувам 3 години. И извървях красив път от омраза към любовта с този метод. Когато за първия път се запознах с Неврографиката тези странни рисунки ме отблъснаха. Сякаш ги усетих като малко странни и патологични но забелязох че въпреки това ме привличат. Реших да следвам интереса си въпреки съпротивата и много бързо се записах на Базовото ниво. И оттам нататък започна абсолютната моя любов към този метод. Още в пъривите няколко месеца с рисуването оправих проблем със състояние на тревожността, с което бях запозната от детството ми, оправих конфликта със сина ми, отворих бизнес в Бургас и в Поморие, започнах магистратура Психология във Великотърновския университет.

Разбира се, имайки такива резултати, много бырзо се включих в Нивото на специалист Неврографика, което ми даваше право да прилагам метода в моята работа. Но както и сега казвам на студентите ми – крачката между специалист и Инструктор е много малка, точно така и се случи при мен.

 

Имах желание да разбера метода в най-големи подробности и да го преподавам на другите хора, за да се распространява ,,вирусът на неврографика” колкото може по-бързо! Когато платих вноската за обучение, веднага усетих дълбоко приповдигнато състояние, че направих за себе си най-доброто нещо в живота ми.

И така, стартира 9 месяца сериозно обучение! Уебинари, практики, работа с клиенти, коучинг-сесии, супервизия, първите ми групи студенти…
Започнах да обикалям България и да предавам метода. И всеки път имах усещане, че правя нещо много хубаво, което наистина може да промени живота на много хора!

Сега водя курсовете и он-лайн и с удроволствие адаптирам метода към България, превеждайки статии, материалите, правейки обучителни курсове.
Имам Група във в фейсбук – една общност, където споделям на хората материали за Неврографиката в контекста на Психология. Тя се казва Неврографика – психолгия на ръба на Изкуство.

Първото ми образование е художник-дизайнер. Завършила съм Институт на модерното Изкуство в Москва. Имам сертификати по арт-терапия и в момента завършвам Магистратура Психология във Великотърновския университет.

В неврографиката намирам идеален баланс между двете моите страсти – психология и изкуство! И съм на абсолютно моето място!

С голямо удоволствие ще запозная вас с мтода, с голмо очакване, че това нещо може да подпомогне на хора с репродуктивни проблеми.