Над 3 000 лв. е събраната сума от благотворителната кампания на “Искам бебе” – “Порастваме заедно”, провела се на 14 юни във Варна. Събитието започна със среща и лекция на първия дарител на фондацията – д-р Милен Врабевски, който сподели опита си затова как да бъдем успешни. След това присъстващите на благотворителната инициатива се включиха в партито по случай рождения ден на Валентина Иванова – координаторът на Искам бебе във Варна, реализирано с любезното домакинство на Red Hot Pizza.
 
Специален гост на празника беше кметът на Варна – г-н Иван Портних, който е дългогодишен съмишленик на каузата на “Искам бебе”. Подкрепата си към семействата, борещи се за бебе, изразиха и д-р Даниел Димов от МЦ „Иван Рилски“ – гр. Шумен и д-р Любомир Бойчев от МЦ „Иван Рилски“ – гр. Тутракан, откъдето направиха дарение. Към тях, в помощ  на двойките с репродуктивни проблеми във Варна, се присъединиха и нашите приятели от мото клуб „Акулите“.
 
Общата сума, събрана по време кампанията “Порастваме заедно” в морската столица, надхвърля 3 000 лв. и ще бъде дарена на двойка с репродуктивни проблеми от града. Д-р Милен Врабевски изрази готовност да осигури допълнителни средства, ако избраното семейство има нужда от ин витро процедура с донорски генетичен материал.