ПОРЪЧАЙ ТУК календарa на "Искам бебе" за 2016 г.

Скъпи приятели,
 
“Имайте най-щедрата 2016-та година!
Нека ви бъде приятел!
Нека бъде уютна – като споделен дом!
Бъдете й верен стопанин!
Черпете я често с надежда – тя обича лакомствата на любовта!
Разказвайте й приказките на Чудото!
И тя ще ви се отблагодари!”
 
Тези вдъхновяващи думи можете да откриете в календара на “Искам бебе” за 2016 г. създаден с таланта и любовта на три вълшебни дами. Благодарим от сърце на нашата уникална Калина (студио „Калина ме снима“), която отново ни подари цветната си фантазия и дарбата да рисува най-щастливите очи, на Радостина за приказните текстове и свободния полет на душата й, който ще ни окрилява през цялата година и на порасналата фея Лили за най-красивата й магия да превръща думите и идеите в картини! 
 
Благодарим и на очарователните ни модели и техните родители, че станаха част от нашата приказка! Присъединете се и вие към нея като поръчате календар, а с дарените средства помогнете да сбъднем мечтата на семейства, които се борят за дете!
 
Поръчката, която се осъществява с подкрепата на нашите приятели от сп. Кенгуру, можете да направите на e-mail: abonament@kenguru.bg. Цената на един календар е 15 лева с включена такса за доставка и се заплаща на куриера, който ще ви го донесе.
 
Благотворителният календар на „Искам бебе“ за 2016 г. можете да намерите и в Книжен Център „Гринуич“ на адрес: София, бул. Витоша No 37 (вход Витоша), ул. Солунска No 21 (вход Солунска).
 
Благодарим ви, че подкрепяте каузата на „Искам бебе“ и помагате да се раждат повече деца в България!