Благотворителната инициатива „За повече деца в България“ събира средства за двойки с репродуктивни проблеми
 
Стартиралата преди два месеца съвместна благотворителна кампания на BILLA България и фондация „Искам бебе“ в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми, продължава. В магазините на BILLA в цялата страна можете да откриете специалните картички на „Искам бебе“ с уникалните визии с бебета на детския фотограф Калина Арсова (Kalina Me Snima). Стойността на всяка картичка е 1,99 лв., а средствата от продажбата им ще бъдат използвани за финансирането на изследвания, ин витро процедури и здравни консултации на двойки с репродуктивни проблеми.
След националната кампания в подкрепа на недоносените бебета миналата година, това е поредната инициатива за повече здрави деца в България, в която BILLA се включва.
 
„С този благотворителен проект BILLA застава зад българските семейства, които всеки ден се борят за свое дете. Искаме да дадем своя принос за тази социално значима кауза, защото вярваме, че децата са едно от най-големите богатства за всяко семейство и всяка страна“, сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България.