С голяма радост ви съобщаваме, че на днешния слънчев 30-ти януари на бял свят се появи прекрасната Валерия, първото бебе, заченато с помощта на събраните средства от съвместната благотворителна инициатива на фондация „Искам бебе“ и мото клубовете в цялата страна – „За повече деца на България“.
Малката и дългочакана принцеса е с идеалните мерки 2 620 гр., 49 см. и с появата си донесе най-голямото щастие на мама Дори и татко Мариан, който членува в мото клуб „Черните рози“ в Казанлък.
Ние от „Искам бебе“ желаем и на тримата много здраве, безкрайна любов и хармония в дома им!
 
Напомняме ви, че съвместната благотворителна инициатива на „Искам бебе“ и мото клубовете в страната стартира миналия април заедно с официалното начало на мотосезон 2017 г.  Тогава доброволците на фондацията и членовете на българското мото общество обединиха усилията си в подкрепа на хиляди семейства, които искат да имат свои деца, но се борят с репродуктивни проблеми.
След успешното начало на кампанията, когато на откриването на мотосезона, бяха продадени стотици бройки от специално ушити шалове, цяло лято в различни градове в страната продължиха да се провеждат инициативи в подкрепа на каузата.