Пет двойки ще получат финансиране на ин витро процедура от традиционната благотворителна кампания на „Билла България“ и фондация „Искам бебе“ – „Да помогнем заедно”.
 
Днес стартира втората част на благотворителната инициатива „Да помогнем заедно“ на „Билла България“ в партньрство с фондация „Искам бебе“, която се провежда вече няколко години в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми от цялата страна.
 
Желаещите да кандидатстват за финансиране семейства, е необходимо да попълнят документите в кампанията и да ги изпратят на e-mail адрес: billa@iskambebe.bg до 05 септември, 2019 г. Документите за кандидатстване ще бъдат публикувани на сайта на фондация „Искам бебе“ на 29 август, 2019 г. 
 
След крайния срок, обявен за прием на документи, кандидатурите ще бъдат разгледани и допълнително на сайта на фондацията http://www.iskambebe.bg и във FB страницата на „Искам бебе“ на адрес: https://www.facebook.com/IskamBebe/, ще бъде обявена датата, на която в присъствието на нотариус и представители на “Билла България” и „Искам бебе“, чрез жребий, ще бъдат избрани 5 двойки, които ще получат финансиране на ин витро процедура.
 
Напомняме, че събраните в кампанията средства в размер на 20 400 лв., бяха осигурени в периода 18.07.2019 г. – 21.08.2019 г., когато за за всеки закупен продукт с марката “Billa” в магазините на веригата в цялата страна, „Билла България“ дари 0.01 лв. от цената му за каузата на „Искам бебе“.
 
За допълнителна информация: Валентина Иванова, коориднатор на “Искам бебе” за кампанията, тел. 0892 475 790, в делничен ден от 10.00 до 18.00 часа.
 
Изтеглете документите за кандидатстване: