Заявленията на желаещите да получат финансиране двойки ще се приемат за периода 07 август – 01 септември
 
За втора поредна BILLA България избра да подкрепи каузата на “Искам бебе” и да помогне да се родят повече деца в България. След миналогодишната успешна инициатива под мотото „За повече деца в България“, с която BILLA България финансира ин витро процедури на 6 двойки, тази година новата съвместна кампания “Да помогнем заедно” ще даде шанс на 4 двойки да сбъднат мечтата  си за бебе.
 
За периода 1 юни – 31 юли 2017 г. по 1 стотинка от всеки закупен продукт с марка BILLA беше отделяна за благотворителната инициатива, която ще финансира ин витро процедури на двойки,  борещи се да станат родители. 
 
Желаещите да кандидатстват, могат да го направят в периода 07 август – 01 септември 2017 г., като изпратят попълнено Заявление за кандидатстване в кампанията на имейл адрес billa@iskambebe.bg. Заявлението е публикувано по-долу. Декларация за медицински статус ще се изисква единствено от избраните да получат финансиране двойки на финала на кампанията. 
 
Печелившите четири двойки ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 08 септември 2017 г. в присъствието на нотариус, представители на фондация “Искам бебе” и BILLA България. Всяка от избраните двойки ще получи финансова помощ в размер на 3 900 лв. за извършване на ин витро процедура.
 
„Децата са най-голямото богатство и затова се радваме да помогнем на хора, които мечтаят да станат родители. С тази инициатива се надяваме да променим живота на семейства, които години наред се борят за собствено дете. Нека заедно им подарим това щастие.“, коментира г-н Бойко Сачански, управител на BILLA България.
 
За допълнителна информация:
Валентина Иванова, координатор на “Искам бебе” за кампанията “Да помогнем заедно”
Тел.: 0892 475 790 – в делнични дни от 10.00 до 17.00 часа
 
Свалете тук Заявление за кандидатстване в кампанията “Да помогнем заедно”: