Вчера, 20 септември, беше обявен финалът на съвместната лятна благотворителна инициатива “Да помогнем заедно. За повече деца на България” на БИЛЛА България и “Искам бебе” в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми. 
 
Чрез жребий, в присъствието на нотариус, представители на „Искам бебе“ и БИЛЛА България, бяха определени седем от кандидатствалите двойки, които отговарят на изискванията на кампанията, които ще получат финансиране на ин витро процедура.
 
Ето кои са те:
 
Галина Михайлова Георгиева, Синан Салиев Ибрямов – гр. Варна
Нели Здравкова Закова, Станислав Николов Николов – гр. Варна
Даниела Койчева Колева, Людмил Димов Колев – гр. Габрово
Маргарита Атанасова Лефчева, Емил Янев Лефчев – гр. Кърджали
Милена Миленова Шанева, Камен Горгиев Димов – гр. Кърджали
Мариана Николова Мътарова, Николай Илиев Трайков – гр. Пловдид
Йосислава Стоянова Петрунова, Росен Росенов Петрунов – гр. София
 
Напомняме, че кампанията беше реализирана на два етапа, като през първия (01.06. – 31.07.20018 г.), БИЛЛА България отделяше по 1 стотинка от цената на всеки продаден продукт с марка BILLA в цялата страна. Втората част на кампанията, за периода 15.08. – 22.08.2018 г., БИЛЛА България покани своите клиенти да подкрепят инициативата с лично дарение. 
Общата сума от двете вълни на лятната благотворителна инициатива е 29 577 лв. и тя ще бъде дарена за финансиране на ин витро процедури на седемте избрани двойки, кандидатствали за периода 02 – 14 септември, 2018 г.
 
Пожелаваме си догодина да се радваме на щастливи родители и много бебета, родени с помощта на кампанията!