Семейство от гр. Дебелец ще получи финансиране за извършване на ин витро процедура
                                                                             

На 8 май с пресконференция в сградата на Община Велико Търново беше обявен финалът на благотворителната кампания на Ротаракт клуб – Велико Търново в партньорство с фондация „Искам бебе“ – „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“.
 
По време на събитието и в присъствието на Вероника Михайлова, координатор на „Искам бебе“ за В. Търново, зам.-кмет Снежана Данева-Иванова, Мартина Маринова – президент на Ротаракт клуб – В. Търново, Станислава Пенчева – секретар на клуба и нотариус Дочка Тютюнджиева беше обявена двойката, която ще получи финансиране на ин витро процедура със средства от кампанията.
 
Йорданка Ж. Георгиева и Владимир К. Рибенцов от гр. Дебелец ще имат шанса да сбъднат мечтата си за дете с помощта на екипа от медицински център „Св. Иван Рилкси“ – гр. Шумен, чиито пациенти са те. Сумата в размер на 2 742 лв. ще бъде преведена по сметката на клиниката за извършване на ин витро процедура. Средствата са събрани по време на едноименната кампания, която момичетата и момчетата от Ротаракт клуб направиха на 7 и 8 март по повод международния ден на жената. 
 
 
 
 
Репортаж от събитието вижте тук: