На 8 септември, когато отбелязваме светлия християнски празник Рождество Богородично, бяха избрани печелившите двойки от съвместната благотворителна кампания на BILLA България и “Искам бебе” – “ДА ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО” в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми.
 
В присъствието на нотариус, Стоян Тачев – представител на BILLA България и Александра Велева – представител на “Искам бебе”, чрез жребий бяха изтеглени имената на четирите двойки. Всяка от тях ще получи финансова помощ в размер на 3 900 лв. за извършване на ин витро процедура.
 
Ето кои са печелившите:
Даниела Стефанова и Костадин Стефанов – гр. Пловдив
Климентина Чикова и Христо Чиков – гр. Етрополе
Христина Балабозова и Петър Петров – гр. Варна
Светла Бенова и Пламен Бенов – гр. София
 
За втора поредна година BILLA България избра да подкрепи каузата на “Искам бебе” и да помогне да се родят повече деца в България. След миналогодишната успешна инициатива под мотото „За повече деца в България“, с която BILLA България финансира ин витро процедури на 6 двойки, тази година новата съвместна кампания “Да помогнем заедно” дава шанс на 4 двойки да сбъднат мечтата си за бебе.
 
Най-сърдечно благодарим на BILLA България за доверието и подкрепата, и желаем много бебенца в кампанията “Да помогнем заедно”!