Вчера (8 септември) в централния офис на “BILLA България”, в присъствието на нотариус Ирина Радева, бяха изтеглени шест печеливши двойки, кандидатствали в съвместната благотворителна инициатива на “BILLA България” и “ИСКАМ БЕБЕ” – “За повече деца в България”.
Свидетели на тегленето на имената на двойките бяха Стоян Тачев от “BILLA България”, Александра Велева от Фондация “ИСКАМ БЕБЕ” и детския фотограф, и автор на красивите картички на благотворителната кампания – Калина Арсова заедно със синовете си  – Калоян и бебето Стефан-Арсо. Именно ръчичката на баткото Калоян донесе късмет на шестте двойки, изтеглени на случаен принцип от всички кандидатствали. 
Ето кои са те:
 
1. Павлина Несторова Настева и Господин Вакрилов Димитров – гр. Хасково
2. Стела Александрова Коларова и Камен Асенов Коларов- гр. Варна
3. Светлана Георгиева Йорданова и Данаил Кирчев Йорданов – гр. Добрич
4. Мирослава Йорданова Демирева и Росен Димитров Николов – гр. Балчик
5. Христина Стоянова Коматарова и Петър Георгиев Панайотов – гр. Самоков
6. Петя Иванова Иванова и Петър Атанасов Иванов – гр. Бургас
 
Според условията на благотворителната инициатива, печелившите двойки ще получат финансиране на ин витро процедура, като общата събрана до момента сума, която ще бъде разпределена между тях, е в размер на 25 000 лв.
Напомняме ви, че още в края на месец март “BILLA България” и Фондация „ИСКАМ БЕБЕ” стартираха дългосрочна съвместна инициатива в подкрепа на двойки с репродуктивни прблеми – „За повече деца в България”. Средствата в кампанията се набират чрез продажба на картички с артистични композиции на известния детски фотограф Калина Арсова. Картичките са на стойност 1,99 лв. и се предлагат в търговската мрежа на BILLA в цялата страна.  
 
Благодарим на “BILLA България”, че помага за сбъдването на най-красивата мечта и от сърце желаем успех на печелившите двойки!!