До края на декември 10% от всяка покупа в магазините и щандовете на “Belissima” ще бъдат дарени на фондация „Искам бебе“
 
Вчера (26 ноември) Ваня Христова, координаторът на фондация „Искам бебе в Бургас и Петина Янева, управителят на варненската бижутерийна компания „Belissima MARRY ME“, дадоха символичен старт на благотворителната кампания “10% по-близо до мечтата за дете: Бъди чудото за още едно българско семейство!” в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми. Според условията на инициативата, до края на декември 10% от всяка покупа в магазините и щандовете на “Belissima” ще бъдат дарени на фондация „Искам бебе“.
Причината началото на кампанията да бъде обявено в град Бургас е откриването на представителен щанд на бранда „LeBebé by Belissima“ в магазин „GOLD&GOLD“ в крайморския град. 
 
„Нашият екип има огромното щастие и късмет работата ни ежедневно да ни събира с хора, които изживяват най-щастливите моменти от живота си – предложение за брак, сватбено тържество, очакване на бебе, посрещане на дете в дома. Нашата кауза винаги е била да се погрижим техните специални поводи да бъдат наистина такива. И това ни носи страхотно удовлетворение – да бъдем част от тези специални поводи, да видим емоцията в очите им. Но искаме да направим още.
Искаме да подадем ръка и на някои от онези около 150 000 български семейства, чиято мечта за дете все още не се е сбъднала“, сподели по време на срещата Петина Янева – управител на „Belissima MARRY ME“. 

 
Г-жа Янева разказа, че идеята за благотворителната кампания е вдъхновена от колекциите накити и аксесоари за семейството „LeBebé“. „Още щом ги видяхме за първи път, те ни накараха да се влюбим в посланията и емоцията, с които са заредени. Влюбихме се в идеята за серия от скъпоценности, които маркират целия онзи път, който двама души изминават, за да се превърнат в родители. И пожелахме да направим така, че повече хора да имат възможността да изживеят тази емоция. Неслучайно стартираме от Бургас, където пък ние поставихме едно ново начало за нас самите. И това е още един начин да допринесем за това някой да изживее най-щастливия миг от живота си“ – допълни управителят на „Belissima MARRY ME“.   
 
Благотворителната кампания ще продължи през целия месец декември в онлайн магазина на „Belissima“, както и във всички физически обекти на бижутерийната фирма: в КК „Св. Св. Константин и Елена“, хотел Астор Гардън, както и в град Бургас, на ул. „Богориди“ №8 – в бижутериен магазин „GOLD&GOLD“. 
 
За „Belissima MARRY ME“ бижуто не е просто украшение. То е символ с дълбоко заложени чувства и послания. Мисията на „Belissima“ не е да бъде просто магазин за накити. Екипът на бижутерийната фирма се стреми да помага на своите клиенти да създават спомени и семейни традиции. Фирмата е официален представител за България на някои от най-големите италиански брандове и има своя собствена линия брачни халки „MARRY ME“.