„ДАЙ ИМЕ“ е благотворителна коледна кампания на фондация „Искам бебе“ за 2019 г., с която ви даваме идеи за пъстри, ароматни и пълни с любов подаръци за най-милите ви хора. Дълго мислихме и старателно подбрахме нещата, които да включим в подаръчните ни комплекти. Затова сме горди и безкрайно щастливи, че във всяко вързопче, украсено с панделка и чакащо кротко под елхата, вашите близки ще открият подаръци, събрали таланта, емоционалността и любовта на техните автори. А най-хубавото на коледните ни пакети е, че ще помогнат онова красиво и необикновено вълшебство да стигне до повече домове и повече семейства да прошепнат „Добре дошло при нас, мило дете ..............(име)“. Ако искате да поръчате от коледните ни пакети, пишете ни на имейл: podarakskauza@iskambebe.bg. Пратката ще стигне до вас с куриер на Еконт или Спиди с наложен платеж за сметка на получателя. Всички събрани средства от продажбата на коледните пакети в благотворителната кампания на фондация "Искам бебе" - "ДАЙ ИМЕ", ще бъдат предоставени за лечението на двойки с репродуктивни проблеми.
 
Коледни пакети - благотворителна кампания на фондация "Искам бебе" - "ДАЙ ИМЕ", декември, 2019 г.
 
 
I. Книга „БЕЗДЕТЕН“ от Ивайло Митев и коледен аромат от Homearomagifts - препоръчително дарение от 20 лв.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
II. Коледен аромат от Homearomagifts - препоръчително дарение от 10 лв.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
III. Календар на фондация "Искам бебе" за 2020 г. с фотографии от благотворителната изложба на Александра Велева - Туши "IN VITRO - IN VIVO". Фотограф - Иван Дончев, графичен дизайн - AV Design Group - препоръчително дарение от 10 лв.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
IV. Дамска тениска "Ангелско сърце", коледен аромат от Homearomagifts - препоръчително дарение от 30 лв. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
V. Мъжка тениска "Ангелско сърце", коледен аромат от Homearomagifts - препоръчително дарение от 30 лв. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VI. Дамска и мъжка тениска "Ангелско сърце", коледен аромат от Homearomagifts - препоръчително дарение от 50 лв. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VII. Снимка от благотворителната изложба на Александра Велева - Туши "IN VITRO - IN VIVO" (тук можете да изберете от цикъла с 14 фотографии: http://iskambebe.bg/index.php?route=article/category/view&path=59_111&article_id=81), коледен аромат от Homearomagifts - препоръчително дарение за голям формат снимка - 60 лв., малък 35 лв.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VII. 5 броя ръчно рисувани картички асорти с автори Деяна Дойчинова и Ася Димова - препоръчително дарение от 10 лв. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Комплекти от ПЛЕТКО
 
 
I. Плетена червена шапка и шал за мама, баба или леля от Плетко - препоръчително дарение от 34  лв.
Описание на комплекта: Комплектът включва червена шапка с брошка в цвят горчица, диаметър 50 см., шал, тип яка, с диаметър 70 см, с две брошки в бордо и горчица, има опция за стесняване с връв. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
II. Комплект с две червени плетени шапки от Плетко - препоръчително дарение от 34 лв.
Описание на комплекта: Шапките са в червен цвят с акценти - помпони тип ушички и текстилни копчета в горчица и черно, текстилни брошки в червено и синьо. Комплектът е подходящ за приятелки, сестри, майка и дъщеря, баба и внучка. Диаметри и на двете шапки 56 см.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
III. Комплект с две шапки и шал от Плетко - препоръчително дарение от 45 лв.
Описание на комплекта: Шапките са в синьо с комбинация в жълто или обратното, шалът е в синьо, тип яка. Много меки и удобни с характерните за Плетко тектилни брошки. Подходящи са за братче и сестриче, две сестрички или майка и дете. Диаметърът на шапките 52 см, диаметърът на шала е 90 см.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
IV. Комплект шапка и шал в сиво за мама, баба или леля от Плетко - препоръчително дарение от 34 лв
Описание на комплекта: Шапката и шалът са в интересна плетка, която създава структура от сиво, кафяво и бяло. Много меки и удобни с характерните за Плетко текстилни брошки в кафяво и екрю. Диаметър на шапката в най-тясната част 44 см.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
V. Пъстроцветен шал за мама, баба или леля от Плетко - препоръчително дарение от 20 лв. 
Описание: Шалът е с диаметър 144 см., ширината е 18 см. с едра и ефектна плетка в преливащи цветове - сиво, бордо, бяло, тъмносиньо и светлосиньо с тънка сребриста нишка в плетката, с тектилна брошка в бордо.
 
VI. Сива шапка с черен помпон за дете или възрастен от Плетко - препоръчително дарение от 15 лв.
Описание: Диаметър 30.5 см., материята и плетката се разтяга и може да стане и на възрастен. Удобна и с характерната за Плетко тектилна брошка в черно.
 
 
 
 
VII. Шапка в зелено и преливащи цветове от Плетко - препоръчително дарение от 15 лв. 
Описание: Зелена шапка с преливащи цветове и интересна плетка, с характерния акцент за Плетко - брошка в екрю с финни линии. Диаметърът на шапката е 52 см. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIII. Комплект за две сестрички или братче и сестриче от Плетко - препоръчително дарение от 34 лв.
Описание на комплекта: Шапката "мече" е унисекс, другата шапка е с панделка от тюл и е подходяща за малка дама. Диаметрите и на двете шапки са - 40 см. в най-тясната част.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
IX. Комплект мама кокетка в тъмносиньо и дете в сиво от Плетко - препоръчително дарение от 45 лв.
Описание на комплекта: Диаметърът е  40 см. в най-тясната част на детската шапка и 46 см. за дамска шапка, шалчето е тип яка с около 40 см диаметър.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
X. Комплект с две шапки в розово, тюркоазено и тъмносиньо за мама и дете или две сестрички от Плетко  - препоръчително дарение от 45 лв.
Описание на комплекта: Шапките са с брошки с цветя и диаметър 36 см. Шалът е тип яка, с тъмносиня текстилна
брошка и диаметър 104 см.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
XI. Комплект "Малко котенце" в розово от Плетко - препоръчително дарение от 34 лв.
Описание на комплекта: Мек и удобен комплект, който ще превърне всяка малка госпожица в красиво коте. Текстилната брошка на Плетко е синя. Шапката е с диаметър 34 см, диаметърът на яката е 52 см.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фотограф: Лили Дулева - http://www.heartsgarden.eu/
 
С поръчката на комплект от коледните ни предложения, ще получите подарък от "Искам бебе" -  ръчно нарисувана картичка и коледна играчка.
 
Весели, топли и уютни празници и благодарим, че помагате на семействата с репродуктивни проблеми да имат щастието да прошепнат „Добре дошло при нас, мило дете ..............(име)“!