Angel's heart – с кауза всеки ден

Angel's heart – с кауза всеки ден „Angel's heart – с кауза всеки ден“ е благотворителна кампания на „Искам бебе“, която е своебразно продължение на инициативата на дванадесетокласниците от хасковската гимназия ГПЧЕ „Асен Златаров“ от 2016 г., реализирана в партньорство с фондацията. Тогава учениците се свързаха с екипа на „Искам бебе“, за да ни разкажат, че единодушно са решили да се откажат от тоалетите за изпращането си в училище и да дарят средствата, предвидени за тях, за каузата на фондация „Искам бебе“. Всички завършващи гимназисти, общо двеста ученици, отидоха на изпращането си в училище на 13 май, 2016 г. със специални тениски с послание в подкрепа на каузата на „Искам бебе“. Дизайнът им е дело на творческия тандем  - дизайнерката Цветослава Кунова и младата авторка и доброволец на „Искам бебе“ - Александра Велева – Туши, и представлява ангелско крило и сърце като символи на кампанията.     Вдъхновени от идеята на учениците, решихме да направим продължение на благотворителната кампания „Angel's heart“ като използваме за повод и начало рождения ден на един от най-младите доброволци на „Искам бебе“ – Александра Велева на 4-ти юли, 2019 г. По нейно предложение, стартирахме инициативата „Angel's heart – с кауза всеки ден“ на сайта на „Искам бебе“, откъдето всеки, който иска, има възможност да си поръча тениска със символите на кампанията. Започнахме с лимитирана серия дамски тениски и месец след това продължихме инициативата с мъжки вариант на "Angel's heart". През февруари 2021 г., в навечерието на празника Св. Валентин, към "Angel's heart" добавихме и нежните сребърни обеци "Обичам те!", с които всеки ден да напомн..


Продължи
 

In Vitro - In Vivo - Направи подарък с кауза

In Vitro - In Vivo - Направи подарък с кауза „In Vitro – In Vivo – Направи подарък с кауза“ е благотворителна кампания на младата авторка Александра Велева – Туши, фотографа Иван Дончев, реализирана в партньорство с „Искам бебе“ на официалния сайт на фондацията.    Всеки, който иска да подкрепи каузата да се раждат повече мечтани деца, може да избере сред 14 фотографии от цикъла „In Vitro – In Vivo“, олицетворяващ създаването на нов живот. Фотографиите са публикувани в сайта на „Искам бебе“, като всяка снимка е налична за отпечатване в два различни размера и съответно в два варианта за сума, която да бъде дарена.   Поръчвайки си художествена фотография – за подарък или за личен спомен, хората запазват за себе си онзи уловен вълшебен миг от раждането на живота и в същото време сами помагат за създаването му. Зад тази идея за втори път творчески услия обединяват Александра Велева – Туши и авторът на фотографиите – Иван Дончев. Те разказват, че инициативата им е своеобразно продължение на благотворителната изложба – търг ”In Vitro - In Vivo”, провела се през октомври 2017 г. Тогава бяха продадени стъклените творби, фотографии и скици от цикъла „In Vitro-In Vivo“, а събраната сума беше дарена на фондация „Искам бебе“ в подкрепа на четири двойки, борещи се с репродуктивни проблеми на и дете, болно от диабет.              Благотворителата кампания „In Vitro – In vivo – Направи подарък с кауза“ ще продължи на сайта на фондация „Искам бебе“ до края на годината, а събраните средства отново ще бъдат дарени в подкрепа на лечението на семейства с репродуктивни затруднения.   ..


Продължи
 

Privacy Policy

Privacy Policy


Продължи
 

За Фондацията

Здравей приятелко! Привет, приятелю!   Добре дошла, добре дошъл в нашия ИСКАМ БЕБЕ - виртуален дом. Влизай смело! Не звъни, не чукай на вратата. Чувствай се в собствения си духовен хоризонт. Настани се удобно и настрой сетивата си. Докато четеш тези редове, със сигурност от другата страна на виртуалния ти свят стои някой, който също като мен и теб, има мечти, страхове, напиращи сълзи или желание да изкрещи на целия свят: „Искам да мога да плача, да се радвам, да говоря с някого. Искам дете! Искам го с цялата си обич и отговорност пред Вселената, че ще бъда добър родител.”    Много ми се иска нашият сайт да се превърне в Къща на споделянето. Защото от преживяното и споделеното зависи как възприемаме света и хората около нас. Мечтата за дете е крайъгълен камък, който поставя на изпитание цялата ни същност – вярата, обичта към себе си и любимия човек до нас, устойчивостта към промените, приятелствата, работата. Понякога, след сблъсъка с безплодието, може да останем сами, без вяра, предадени от приятели, без пари и работа. Тогава започва промяната. Тази промяна, която е вътре в нас, но не я виждаме! Тази промяна, която ни праща нови сили и започва да ражда живот!    Тази промяна създаде ИСКАМ БЕБЕ! Точно тогава, когато много от нещата около нас се рушаха и умираха. Безвремие, в което думата безплодие, беше синоним на ялов, на различен, на ненужен… Аз лично живях дълго време с подмятанията около себе си, с болката от неразбирането на околните. Сама, с кървяща душа, без сънища и мечти! А бях само на 30 и няколко години. Промяната дойде с хората, които ме обичаха. И от мен с..


Продължи
 

Как да станеш доброволец?

Как да станеш доброволец? Доброволческият екип на фондация „Искам бебе” расте постоянно. Всекидневно получаваме писма, в които жени и мъже от цялата страна изразяват готовността си да помагат за популяризиране на каузата ни – "Да се раждат повече мечтани деца в България!". За да станете доброволец в „Искам бебе” е необходимо да знаете следното: Доброволците се включват с доброволен труд в инициативи, организирани от „Искам бебе”, като предварително са се информирали за целите на организацията и за същността на конкретната работа. Доброволците на „Искам бебе” мотивират писмено желанието си за това – да помагат безвъзмездно за решаване на проблемите при хората с нарушено репродуктивно здраве. При желание, доброволците на „Искам бебе” споделят в каква сфера биха могли да бъдат полезни – комуникации, изкуство, таланти и т. н., с цел да бъдат оформени екипи при необходимост. Доброволец може да стане всеки, който е съпричастен с каузата на бездетните семейства у нас, без оглед на това дали самият той е/или е бил с репродуктивен проблем. Доброволците на „Искам бебе” нямат право да изказват мнение относно лечението на пациенти с репродуктивни проблеми. Доброволците на „Искам бебе” запазват строга конфиденциалност, ако са станали преки или косвени свидетели на споделена информация от пациент. Ако желаете да станете част от нашия екип, може да ни пишете на адрес: info@iskambebe.bg


Продължи
 

Коледна благотворителна кампания "ДАЙ ИМЕ"

Коледна благотворителна кампания "ДАЙ ИМЕ" „ДАЙ ИМЕ“ е благотворителна коледна кампания на фондация „Искам бебе“ за 2019 г., с която ви даваме идеи за пъстри, ароматни и пълни с любов подаръци за най-милите ви хора. Дълго мислихме и старателно подбрахме нещата, които да включим в подаръчните ни комплекти. Затова сме горди и безкрайно щастливи, че във всяко вързопче, украсено с панделка и чакащо кротко под елхата, вашите близки ще открият подаръци, събрали таланта, емоционалността и любовта на техните автори. А най-хубавото на коледните ни пакети е, че ще помогнат онова красиво и необикновено вълшебство да стигне до повече домове и повече семейства да прошепнат „Добре дошло при нас, мило дете ..............(име)“. Ако искате да поръчате от коледните ни пакети, пишете ни на имейл: podarakskauza@iskambebe.bg. Пратката ще стигне до вас с куриер на Еконт или Спиди с наложен платеж за сметка на получателя. Всички събрани средства от продажбата на коледните пакети в благотворителната кампания на фондация "Искам бебе" - "ДАЙ ИМЕ", ще бъдат предоставени за лечението на двойки с репродуктивни проблеми.   Коледни пакети - благотворителна кампания на фондация "Искам бебе" - "ДАЙ ИМЕ", декември, 2019 г.     I. Книга „БЕЗДЕТЕН“ от Ивайло Митев и коледен аромат от Homearomagifts - препоръчително дарение от 20 лв.                                   II. Коледен аромат от Homearomagifts - препоръчително дарение от 10 лв.&nb..


Продължи
 

Нашите партньори и дарители

Корпоративни дарители:  Аквахим АД   БАИТ ЗААВ Байерсдорф България ООД  Баумит България ЕООД  Бест Инвест Еоод  Бориван ООД Български Форум на Бизнес Лидерите БФБЛ   Вентенерджи Вира Тера ООД Висше училище международен колеж   Досеви консултации и одит ООД   Евроинженеринг Екострой Н&Н ЕООД  Европа 2007 ООД  ЕЙ ВИ ЕЪР ЕООД Еко Комерс ООД Енерго плаза ООД ЕОН ТРЕЙДИНГ ИНК ЕОС Матрикс ООД ЕОС Матпикс   Зелда Инвест    Ивентас ЕООД Инвестбанк АД - кл. В.Търново Инер Уил Клуб Интерактив Медиа Сърв Интернешънъл Асет Банк - клон централен   Картел "Валентин Янев" Комак Медикъл ЕООД Куикстарт ООД   Лого Лайт Инж   Матракс ЕООД  МК Консулт  МЛС България  МЦ Клиничен институт за репродуктивност   Нидакс България Новартис фарма сървисиз   ПМУ АД ПРГ ЕООД    Радио Веселина Ремонтстрой АД Бургас   СИБАНК АД  Ситком Си Джи Кампани ООД Сименс Ентърпрайз Съединение 02 ООД   Телеман ЕООД Телерик АД  Транскарт АД Тъканна банка Биорегенерация ЕООД   ЧЦДГ - "Джани Родари"   Уникен ЕООД   ABBOT PRODUCTS  AS ATSOB AS ATSDB MERCK BULARIA ЕАД REISEB..


Продължи
 

Стилни бебета с кауза

Стилни бебета с кауза “Стилни бебета с кауза“ е онлайн инициатива, част от благотворителната кампания на фондация „Искам бебе“– „ANGEL‘S HEART“, която стартира през 2019 г. с лимитирана серия дамски и мъжки тениски, носещи посланието на кампанията. Към тях, с помощта на фирма RACH, добавяме и бебешки бодита. Дизайнът им продължава линията на “Angel’s Heart”, но прибавихме надписа – „Made in vitro - Made in love“.    За да поръчате боди “Angel’s Heart”, пратете ни мейл на адрес: podarakskauza@iskambebe.bg или ни звъннете на тел.: 0877 463 441. Чрез поръчката си, Вие осъществявате дарение в подкрепа на лечението на двойки с репродуктивни проблеми със 100% от сумата. Доставката се извършва с куриерска фирма по Ваш избор и за Ваша сметка, а дарението се осъществява чрез наложен платеж.   Бодитата са в два варианта - за малки дами (в червено) и за малки кавалери (в синьо). Наличният размер е No 68 (за 6м.), материалът - 100 % памук. Закопчаване: допълнително закопчаване на рамото и в долната част, тик-так копчета без никел. Печат: ситопечат на водна основа, позволяващ гладене с нагорещена ютия.   Освен боди за най-малките, може да поръчате и следните комплекти за мама и татко:    БЕБЕШКИ ВАРИАНТ:   Едно боди  "Angel's heart" Препоръчително  дарение: 12 лв.   Две бодита „Angel’s heart” и аромат с кауза  Препоръчително дарение: 32 лв.           ВАРИАНТ ЗА НЕГО И НЕЯ   Дамска и мъжка тениска “Angel’s Heart”, ръчно рисувана карти..


Продължи