Калина Неделчева е международният координатор на "Искам бебе" по проектите на фондацията свързани с европейската асоциация Fertility Europe. През април, 2011 г., по време на пролетната среща на Fertility Europe в Прага, Чехия Kалина е избрана единодушно от Управителния съвет за офис мениджър на европейската асоциация.
Калина е родена е на 29.04.1978 г. в гр. Варна, по образование е магистър по Международни икономически отношения. Владее английски, немски, френски, испански, португалски, холандски, гръцки и руски и от 19-годишна работи в сферата на международния туризъм. Пее в църковен хор „Св.Йоан Златоуст” и в представителния хор на гр. Варна - „Морски звуци”.
Калина се бори за мечтата си да стане майка вече 8 години, но не е изгубила надежда, че скоро тя ще се превърне в реалност.

Повече за Fertility Europe

 
Fertility Europe е асоциация от национални организации от цяла Европа, които се занимават с проблемите, свързани с репродуктивното здраве. Основните цели на асоциацията са обменът на добри практики и полезни идеи между членовете й, реализирането на общи проекти, уеднаквяване на законодателството, лобиране в Европейския парламент и даване на гласност на проблема безплодие, който все още е табу в някои европейски държави.
 
Fertility Europe се стреми да създаде силна европейска мрежа сред пациенти и професионалисти, да мотивира обучението още от училищна възраст за запазване на репродуктивното здраве и проактивен подход към семейното планиране.  Асоциацията си поставя за цел и да защитава правата на засегнатите пациенти, както и да създаде партньорство с експерти, които да предоставят информационна, психологическа и медицинска помощ. 
 
Fertility Europe има 24 пълноправни членове от 23 държави. В началото на 2010 г. европейската асоциация на пациентските организации в областта на стерилитета и репродуктивното здраве отправи покана към фондация "Искам бебе" да се присъедини като колективен член. След 6-месечен проучвателен период, през м. юни 2010 г. "Искам бебе" стана пълноправен член на Fertility Europe. Оттогава фондацията участва активно във всички годишни и пролетни срещи на Fertility Europe с презентации, идеи, работни ателиета и обмяна на добри практики: 
 
2010 г. - Виена и Рим
2011 г. - Прага и Стокхолм 
2012 г. - Букурещ и Истанбул
2013 г. - Варшава и Лондон
 
Най-големият общ реализиран проект на членовете на Fertility Europe е кампанията „Специалните семейства” (Special Families Campaign), в рамките на която са събрани и отпечатани стотици картички с истории на семейства, които дълго се борят да осъществят мечтата си да имат дете. Картичките от кампанията се подреждат на специална „Стена на надеждата”, която винаги е разположена на централно място по време на годишните конгреси на Европейската асоциация за човешка репродуктивност и ембриология (ESHRE).