Жени Костадинова е дългогодишен журналист, автор на пет книги за Ванга, поет и основател на галерията-музей арт-къща „Куклите", в която създава своите уникални кукли. Тя е носител на специалната награда на фондация „Ванга” за съхраняване и популяризиране на духовната мисия на великата българска пророчица. В книгите си Жени описва древен ритуал с кукла, т. нар. „измолване” на бебе, който Ванга е владеела. С помощта на този ритуал, наречен от изследователката „Куклената молитва на Ванга”, пророчицата е помогнала на хиляди жени да станат майки.
 
Ние от "Искам бебе" се запознахме с Жени в края на 2010 г., когато тя се свърза с нас. Разказа ни за куклите си и затова, че в продължение на година е създала 100 от тях с идеята да направи благотворителна изложба, a средствата от нея да дари за каузата на "Искам бебе". 
 
На 25-ти март, 2011 година, стоте специални кукли на Жени, събрани под мотото "Куклена молитва", заеха почетно място в Национания исторически музей. Това е датата, на която всяка година отбелязваме Благовещение, а от "Искам бебе" раздадохме за четвърти път годишните си награди. Заедно с куклите, благотворително се продаваше и стихосбирката на Жени Костадинова - "Жените... в мен" - кутийка с 40 стиха, посветени на различните лица на жената, като всеки стих е отпечатан на гърба на картичка с образа на кукла. Куклите на Жени предизвикаха невероятен интерес и всичките сто представени в изложбата намериха своето семейство, за да вдъхват вяра и надежда, че и там ще се появи бебе. Заедно с подкрепата на комплекс „Старосел“ и фондация „Ванга“, събраните средства от изложбата в размер на 5 000 лв. Жени Костадинова дари за каузата на фондация „Искам бебе“.
 
„Куклена молитва“ в арт-къща „Куклите“
 
До днес Жени Костадинова остава скъп приятел на „Искам бебе“ и имаме щастието да се радваме на силата и енергията й, с която подкрепя жените, копнеещи за свое дете. В арт-къща „Куклите“ тя споделя с жени, които имат трудности със забременяването „Куклената молитва“ на Ванга, разказва за ритуала и съветите, които давала пророчицата, за да се роди бебе в къщата. По време на своеобразната арт терапия участниците в нея, под ръководството на Жени Костадинова, изработват собствена кукла-бебе и се включват в дискуския, в която всеки споделя мечтите си, страховете и целите си.
 
„Куклена молитва“ се провежда веднъж месечно - всеки втори вторник от месеца, от 18.00 часа в арт-къща „Куклите”. Присъствието е напълно безплатно, но местата са ограничени и е необходимо предварително записване. 
 
За контакти и повече информация, вижте сайта на арт-къща „Куклите“.