bebe bebe bebe bebe bebe bebe„Искам бебе“ гостува на „Традицията среща бъдещето“ в с. Ясен   На 9 юни „Искам бебе“ гостува на фестивалa „Традицията среща бъдещето“ в с. Ясен. Инициативата за участието на фондацията в ежегодното събитие с изложби-базари на кулинарни и занаятчийски изделия, е на Венислава Гарсия, нашият координатор за Плевенска област.     „Искам бебе“ се включи във фестивала със специален благотворителен и информационен щанд. Това даде възможност на двойки с репродуктивни проблеми от региона да се срещнат със специалисти от екипа на МЦ „Св. Иван Рилски“ в Шумен.    По покана на „Искам бебе“, специален гост на фестивала беше Султанка Петрова - зам.-министър на..

Молебен за чадородие в Троянския манастир на 23 юни Скъпи приятели,  Фондация "Искам бебе" ви кани на традиционния МОЛЕБЕН ЗА ЧАДОРОДИЕ в ТРОЯНСКИЯ МАНАСТИР! Елате заедно да се помолим за ПОВЕЧЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ! Молебенът ще бъде отслужен от Негово Преосвещенство Велички Епископ Сионий. Събитието се провежда под патронажа на Председателя на Народното събрание г-жа Цвета Караянчева. Очакваме ви на 23 юни 2018, 11.00 часа в Троянски манарстир.  

Безплодието е лечимо - то не е присъда или проклятие http://kozloduy-bg.info, 17.05.2018 г.   Интервю на Петя Дилова със Здравка Гергова, координатор на "Искам бебе" за Северозападна България. Благодарение на активната работа на Здравка, от началото на 2017 г. в Козлодуй работи местен фонд "Ин витро", с чиято помощ вече има родени дъло чакани дечица.   https://kozloduy-bg.info/75211/zdravka-gergova-bezplodieto-e-lechimo-to-ne-e-prisada-ili-proklyatie/ Човек има силата да победи собственото си тяло и природата   Здравка Гергова е представител на фондация „Искам бебе”. Тя oпределя себе си като екстремно искрен човек. Това качество не се при..

Искам бебе връчи благодарствена грамота на Черните рози Момчетата от мото клуб "Черните рози", Казанлък получиха специална благодарствена грамота от "Искам бебе" за съпричастност към каузата на фондацията. Това съобщи координаторът на "Искам бебе" за града Силвия Пейчева.   "Черните рози" е един от десетките клубове, които се включиха в съвместната благотворителна кампания на "Искам бебе" и мото клубовете в страната, организирана през 2017 г. под надслов "За повече деца на България".   Силвия Пейчева разказа, че 4-месечната Валерия, родена с помощта на средствата, събрани по време на благотворителната инициатива, е връчила благодарствената грамота на президента н..

„Искам бебе“ празнува 5 години фонд „Ин витро“ в Търговище Двойки с репродуктивни проблеми от региона ще получат безплатни консултации с ин витро специалисти     На 2 юни (събота) от 12.30 часа в хотел „Терра Европа“ в Търговище фондация „Искам бебе“ организира информационен форум, с който ще бъдат отбелязани пет години от старта на местния фонд „Ин витро“. С негова помощ от 2013 г. досега са родени 7 бебета.   Събитието ще даде възможност на двойки от региона да се срещнат със специалисти по репродуктивна медицина от МБАЛ „Надежда“ – София, МЦ „Св. Иван Рилски“ – Шумен и МЦ „Св. Иван Рилски“ – Тутракан. Семействата, които се борят за бебе, ще получат информ..

Хасково подкрепя двойки, мечтаещи за дете 27.12.2017 г., БНР, предаването "Преди всички"   Вдъхновяващата история на Антоанета Стефанова, координатор на "Искам бебе" за Хасково и Димитровград, която след сбъдването на своя дълго мечтан син Воислав, продължава да помага на други семействата, копнеещи за детенце.    Чуйте интервюто на Тони, направено от Дора Атанасова за предаването "Преди всички" по БНР  от линка:   http://bnr.bg/post/100913799/blagotvoritelna-iniciativa-sabra-8-000-leva-za-in-vitro-proceduri   1502 бебета са проплакали у нас с помощта на фондация "Искам бебе" - за 10-те години на съществуването ѝ. Това ..

Искам бебе