bebe bebe bebe bebe bebe bebeПрием на документи за Ин витро програмите в Търговище и Хасково Желаещите да кандидатстват за финансиране от общинските програми „Ин витро“ в Хасково и Търговище могат да подават документите си. Срокът за прием на заявления за финансиране на двойки с репродуктивни проблеми от Търговище е 31 март, това съобщи координаторът на „Искам бебе“ за града Невена Стоянова. Тя уточни, че общинската комисия, която одобрява кандидатурите ще излезе с решение до средата на април, а втори прием на документи ще бъде обявен през септември.   През миналата година с помощта на фонд „Ин витро“ – Търговище са финансирани изследвания и процедури на 15 двойки, а за осемте години дейност на програмата, са родени ..

ИСКАМ БЕБЕ празнува 12-та годишнина На 25 март, когато отбелязваме един от най-светлите християнски празници - Благовещение, фондация "Искам бебе" ще отпразнува 12 години от създаването си. Събитието ще съчетае празнична церемония по връчване на годишните награди на фондацията "Ангели на благодарността", които се присъждат на личности, активно подкрепяли каузата на "Искам бебе", заедно с благотворителната инициатива "Отпечатъци на доброто" и концерт на детския хор на БНР. Церемонията започва в 11.00 часа в студио 1 на БНР. Очаквайте подробности!      

„Възрожденско приключение“ ще помогне на двойка от Пещера 2 692 лв. е събраната сума от коледната игра „Възрожденско приключение“, организирана във Фейсбук от Мария Джуркова от Пещера. Събраните средства са дарени на фондация "Искам бебе" в подкрепа на семейство от града, което се бори за бебе.  Екипът на "Искам бебе" благодари най-сърдечно на г-жа Мария Джуркова за прекрасната инициатива и подкрепата, и си пожелаваме догодина бебешки усмивки да озаряват дома на някое семейство от Пещера!   Вижте всички подробности в материала на http://pazardjik.marica.bg от Екип Марица 18.12.2018 | 18:00 https://goo.gl/RHjG5g Над 2 600 лева събраха за 14 ..

"За нов живот във Велико Търново" подкрепя две двойки На 11 март в сградата на община Велико Търново на специално събитие в присъствието на нотариус, представители на общината, фондация „Искам бебе“ и медии бяха определени двете двойки, които ще получат финансиране на ин витро процедура от благотворителната кампания „За нов живот във Велико Търново“.    Дарина Радкова, Антон Хараламбиев и Мирела Димитрова, Емил Чинов са двете семейства от Велико Търново, кандидатствали в благотворителната инициатива на фондация „Искам бебе“ и избрани на случаен принцип пред нотариус Дешка Рачевец.   Останалите присъстващи на финала на кампанията бяха Вероника Михайлова – коорди..

„Турийски кукери“ застават зад каузата на „Искам бебе“ Ежегодният кукерски фестивал в с. Турия ще събере средства в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми от община Павел баня   В навечерието на 12-та годишнина на „Искам бебе“, сдружение „Турийски кукери“, домакин на ежегодния фестивал „Старци в Турия“, ще подкрепи каузата на фондацията. Това съобщи Силвия Пейчева, координатор на „Искам бебе“ за Казанлък. В рамките на кукерския фестивал, който ще се проведе на 23 март в с. Турия (община Павел баня), организаторите ще поставят специална кутия за дарения в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми. Събраните средства ще бъдат предоставени за лечението на семейства, борещ..

Безплодието е лечимо - то не е присъда или проклятие http://kozloduy-bg.info, 17.05.2018 г.   Интервю на Петя Дилова със Здравка Гергова, координатор на "Искам бебе" за Северозападна България. Благодарение на активната работа на Здравка, от началото на 2017 г. в Козлодуй работи местен фонд "Ин витро", с чиято помощ вече има родени дъло чакани дечица.   https://kozloduy-bg.info/75211/zdravka-gergova-bezplodieto-e-lechimo-to-ne-e-prisada-ili-proklyatie/ Човек има силата да победи собственото си тяло и природата   Здравка Гергова е представител на фондация „Искам бебе”. Тя oпределя себе си като екстремно искрен човек. Това качество не се при..

Искам бебе