bebe bebe bebe bebe bebe bebe
Предстояща среща с Общински фонд Ин витро в Попово На 23 юли /петък/ от 13 ч., в Дома на културата „Димо Коларов“ в Попово, фондация „Искам бебе“ организира приятелска среща с всички, които са съпричастни с каузата ни – да се раждат повече жадувани деца в България. На срещата ще присъства новият председател на Общинския Ин витро Фонд в Попово – д-р Стоян Попвеличков, г-н Христо Белчев – секретар на Община Попово, Радина Велчева – основател на Фондация „Искам бебе“, Невена Стоянова – координатор на „Искам бебе“ за Търговище, Попово и региона, доброволци и съмишленици на каузата. Ще обсъдим възможностите и предизвикателствата пред пациентите с репродуктивни проблеми, както и ще споде..

Избрани са 7-те двойки в кампанията "Посади надежда" По-рано през деня в Министерството на земеделието, храните и горите, в присъствието на министър Десислава Танева и представители на фондация „Искам бебе“, беше изтеглен жребият, който определи 7-те двойки, които ще получат финансиране на ин витро процедура от кампанията „Посади надежда“.   Радина Велчева, основател на „Искам бебе“ коментира, че кандидатствалите двойки са били 40, като 29 от тях отговарят на условията на благотворителната инициатива. „Единственото условие за нас, като организация, беше участващите да нямат право да се възползват от държавно финансиране, т.е. да може парите, които са събрани по кампанията, да с..

Държавата подпомага двойки с репродуктивни проблеми с 20 млн. лв Материал в инфомационна агенция Фокус по повод старта на благотворителната кампания "Посади надежда", организирана от Министерството на земеделието, храните и горите в партньорство с фондация "Искам бебе". Радина Велчева, Фондация „Искам бебе“: Към момента държавата подпомага двойките с репродуктивни проблеми с 20 милиона лева   9.12.2019 | 10:09 | Агенция "Фокус", Теодора ПАВЛОВА http://focus-news.net/   София. С дейността на фондацията успяхме да извоюваме едно от почетните места в Европа и към момента държавата подпомага двойките с репродуктивни проблеми с 20 милиона лева. Това каза основателят на..

Кампанията Спортувай с Ротари - Дари живот подкрепя Искам бебе 2 500 лв. е сумата, която ще бъде дарена за извършване на ин витро процедура с  донорски генетичен материал на двойка с репродуктивни проблеми, живееща на територията на Община Стара Загора. Средствата са събрани в рамките на инициативата „Спортувай с Ротари – Дари живот“, организирана в началото на месец юни от Ротаракт клуб Стара Загора, Ротари клуб Стара Загора и Интеракт клуб Стара Загора в партньорство с Фондация “Искам бебе”, спортен клуб “Аскен”, боен клуб “Атила” и клуб “Грация Спорт”.   Тогава в продължение на три дни бяха проведени спортни състезания по футбол, бадминтон, както и групови занимания по Tae Bo, Bu..

ИСКАМ БЕБЕ с наградата „Златно сърце“ на Business Lady Club На 21 януари в хотел ИнтерКонтинентал на церемония на годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност, организирана от списание  и клуб Business Lady и списание Bulgaria Business Review, Мария, председател на „Искам бебе“, получи наградата „Златно сърце“. Призът се присъжда в категорията „НПО в действие“ за работата на фондацията в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми в България.   Специалните гости, които Мария Янева избра да покани на събитието, бяха д-р. Султанка Петрова - зам.министър на труда и социалната политика, Добрин Иванов, изпълнителен директор на Асоциация на индустриалния..

„Искам бебе“ – съкровената мечта на стотици двойки в България http://dmsbg.com, 18.12.2019 г.   Емила е на година и четири месеца и не се отличава с нищо от повечето момиченца на тази възраст. Тя е едно от малкото деца в село Гложене, община Козлодуй и е целият свят за родителите си Величка и Филип. Четири години двойката напразно се опитва да се сдобие с дете. „Хайде и ти да надебелееш“, „и вие ще си имате, и ще видиш какво е“, „да даде Бог да си имаш две, три“ са само част от коментарите, които двойката чува постоянно. Напрежението се усилва допълнително и заради нагласите в ромския етнос, към който принадлежат, че бебето идва веднага след сватбата и че е твърде необичайно да..

Искам бебе