Стартира приемът на документи в кампанията с Ротаракт Клуб

От днес стартира приемът на документи за кандидатстване в съвместната благотворителна кампания на Ротаракт клуб и Фондация „Искам бебе“ – „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“.
 
До 27 март желаещите да кандидатстват двойки е необходимо да изпратят на e-mail адрес: rotaract@iskambebe.bg попълнени и подписани публикуваните по-долу документи. Задължително условие към кандидатите е да са жители на една от следните общини:
Банско, Разлог, Бургас, Добрич, Велико Търново, Кърджали, Стара Загора, Дупница, Панагюрище, Пловдив, Благоевград и София.
 
На финала на кампанията за всяка от посочените общини ще бъде избрана една двойка, която ще получи финансиране на ин витро процедура, само за София ще бъдат избрани две семейства. Двойките, ще бъдат определени чрез жребий в присъствието на нотариус и представители на Ротаракт Клуб и Фондация „Искам бебе“, като датата за това ще бъде уточнена допълнително и оповестена на сайта на фондацията.
 
Напомняме, че общата събрана сума в кампанията „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“ е 27 429.72лв. Тя беше събрана на 7 и 8 март, когато едновременно в 12 града в страната доброволци от Ротаракт Клуб и Фондация „Искам бебе“ продаваха цветя с благотворителна цел. 
 
Изтеглете документите за кандидатстване: 
 

 декларация-лични-данни-ИБ-и-Ротаракт