Добрич - Даниела Славова, Мария Георгиева, Соня КостадиноваСвържете се с нашите координатори в Добрич:
 
Даниела Славова: тел.: 0896 810009, e-mail: daniela_sl@mail.bg
Мария Георгиева: тел.: 0899 954 844; 0884 020 500
Соня Костадинова: тел.: 0894 428 272  

Мария Георгиева
 
Рожден ден: 08 януари, 1974 г.
 
Моето семейство: Малкият ми дар Дара и съпругът, и татко-мечта Валентин.
 
С какво се занимавам: Начален учител съм.
 
Хоби: Спорт – спининг байк и power plate
 
Моята лична история или защо съм в екипа на "Искам бебе"? След девет години чакане мечтата ми най-накрая се сбъдна и сега съм щастлива майка. Години наред ходех при различни лекари, които не откриваха проблем в нас. Имахме неуспешна инсеминация и когато започнахме да подготвяме документите за ин витро, получихме по естествен начин нашия най-хубав дар за усилията ни – ДАРА! На въпроса защо съм част от фондация "Искам бебе", ще отговоря с цитата:  „Прави така, че всеки, който дойде при теб, когато си тръгва, да се чувства по-добре и да е по-щастлив!” - Майка  Тереза.
 
Моята мечта: Да виждам повече усмихнати лица!

Соня Костадинова

Рожден ден: 28 май, 1981 г. 

Моето семейство: Мама Соня, тати Георги и малкият-голям Георги (Жорко).

С какво се занимавам: Работя като готвач.

Хоби: Да правя тестени изделия и сладки.

 

Моята лична история или защо съм в екипа на "Искам бебе"? Запознах се с "Искам бебе" още на първото им събитие във Варна през август 2007 г. След дълго обикаляне по лекари вече нямах надежда, че някой ще ми помогне. Но се появи Радина и фондация "Искам бебе" и всичко започна да се подрежда. Още на следващата година есента видях положителния тест и вече си имам едно пораснало момченце, което на 02.07.2013 г. навърши 4 годинки. Той е всичко за мен, всяка секунда мисълта ми е за него. Благодарна съм на Радина, доктор Стаменов и целия му екип за всичко, което направиха за мен! Съпричастна съм към каузата на "Искам бебе" и съм част от екипа, защото вярвам, че всеки има нужда от помощ, разбиране и добра дума в такъв момент. Запознах се с много момичета, създадох много нови приятелства и съм щастлива, че съм част от екипа на "Искам бебе"!
 
Моята мечта: До всяка жена, която копнее за дете, да грейне една усмивка на най-прекрасното ангелче!

25.05.2018 
 
В Добрич стартира работа фонд "Ин витро"
 
 
На 29 май Общинският съвет в Добрич прие Правилник за отпускане на финансова помощ на двойки с репродуктивни проблеми с постоянен или настоящ адрес на територията на общината. Местните власти гласуваха от бюджета на общината да бъдат отпуснати 15 000 лв., с които да се осигури финансиране на лечението на 5 двойки. Tе трябва да отговарят на критериите, посочени в правилника. Част от условията към кандидатите изискват те да нямат задължения към Община Добрич и да са с непрекъснати здравноосигурителни права. Всички изисквания към двойките, желаещи да кандидатстват по програмата, са поместени в сайта на община Добрич.
 
Тук е мястото и да изкажем най-сърдечни благодарности към добричлии, които дойдоха на празничния 24 май на благотворителния базар на „Искам бебе“ в града, за да подкрепят каузата ни.
 
Специални благодарности и на Ивелина Стоянова от магазин „Перла“ за дарените от нея материали, с които изработихме част от аксесоарите за благотворителния базар. 
Благодарим за присъствието и подкрепата и на народния представител Даниела Димитрова!