Пазарджик - областХристина Байрякова - координатор за гр. Панагюрище

тел.: 0886 573 696, e-mail: radixrisi@abv.bg


Рожден ден: 16 юни

Моето семейство: Съпруг - Радостин и две дъщери - Рая и Мария.
 
С какво се занимавам: В момента се грижа за двете ни дъщерички.
 
Хоби: Обичам сладкарството и в свободното си време разпускам, като приготвям нещо вкусно и красиво.
 
Моята лична история или защо съм в екипа на "Искам бебе"? След известно време ходене по клиники и доктори най-накрая чудото сполетя и нас и слънчицето огря и нашия дом! Господ ни дари с две чудесни създания и ни направи родители! Най-прекрасното нещо, което ни се е случвало! Присъединих се към "Искам бебе", защото искам повече хора да усетят тази магия в живота си.
 
Моята мечта: Мечтая за един свят, изпълнен с любов, щастливи семейства и много прекрасни бебчета! Доскоро мечтаех за рожба, целият ми свят и живот се въртеше около това мое съкровено желание и сега съм по-щастлива от всякога - с две прекрасни момиченца! Сега мечтая да отгледаме децата си и да им дадем всичко онова, което ще ги направи достойни и добри хора!

Цветелина Терзиева - координатор за гр. Пещера
 
тел.: 0898 239 094, e-mail: terzieva_@dir.bg
Рожден ден: 14 април, 1983 г.
 
Моето семейство: От 27 ноември 2012 г. сме трима, появи се нашето слънце Марина.
 
С какво се занимавам: Проектант съм във фирма за електропроектиране.
 
Хоби: Да съм сред природата.
 
Моята лична история или защо съм в екипа на "Искам бебе? В борбата ми за дете срещнах момичетата от "Искам бебе". Това беше на 01 юни 2008 г. Оттогава не съм сама в битката си и се радвам на помощта им. Обичам ги много и след като сбъднах мечтата си да стана майка, бих била още по-щастлива ако мога да помогна на поне едно семейство да се сдобие с рожба.
 
Моята мечта: Мечтата ми е да имам поне още едно дете.

Елена Попова - координатор за гр. Пазарджик

e-mail: alfaeli@abv.bg


16.05.2015
 
Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми в Пазарджик
 
На 16 май (събота), от 11.00 часа в гранд хотел "Хебър" в Пазарджик ще се проведат безплатни консултации насочени към двойки с репродуктивни нарушения. Организаторите на събитието от ин витро център "Селена" ще срещнат техните специалисти с бъдещи родители, които имат трудности със зачеването и се нуждаят от повече информация затова как да се борят с проблема.
 
Консултациите ще дават отговор на медицински, правни и психологически въпроси, свързани с проблемното забременяване. Нуждаещите се семейства ще бъдат информирани за начините на диагностициране и за факторите, които могат да доведат до безплодие, както и за отделните етапи преди и по време на ин витро процедурите.   

Ние от "Искам бебе" заедно с "Майки за донорство" също ще бъдем там и ще ви очакваме, за да поговорим как можем заедно да сбъднем мечтата ви за бебе.