Кърджали - областМария Енчева - координатор за гр. Кърджали и гр. Момчилград

тел.: 0885 954 021


Рожден ден: 12 януари, 1975 г.
 
Моето семейство: Омъжена съм от от 1994 г.
 
Хоби: Чета книги, общувам с хора, обичам животните.
 
Моята лична история или защо съм в екипа на "Искам бебе"? Дълги години чакам да се осъществи единствената ми мечта - да стана майка. В екипа на "Искам бебе" съм, защото знам колко е тежка борбата и ме крепи надеждата, че ще се случи и моето чудо. Помагам на хора със същите проблеми.
 
Моята мечта: Искам бебе!

14.03.2018 

Местен фонд „Ин витро“ и в община Кирково
 
 
С решение на общинския съвет от края на м. януари, в община Кирково, област Кърджали е създаден местен фонд „Ин витро“, който ще подпомага лечението на двойки с репродуктивни проблеми от региона. Новината съобщи Мария Енчева, координатор на „Искам бебе“ за област Кърджали. По време на среща с г-н Шинаси Сюлейман, кмет на община Кирково, Мария Енчева е поднесла благодарствена грамота, от името на „Искам бебе“, за изразената съпричастност към каузата на фондацията.
 
Мария Енчева уточни, че желаещите да кандидатстват за финансиране двойки, трябва да подадат молба до кмета на община Кирково до 30 април. 
 
За допълнителна информация, можете да се свържете с община Кирково на телефон: 0886 331 136 или с координатора на „Искам бебе“ за област Кърджали - Мария Енчева на тел: 0885 954 021 или e-mail: maria_encheva75abv.bg.