Събития

Децата на Искам бебе във Варна откриха реновираната АГ болница - 15.05.2019

На 15 май децата на "Искам бебе", родени в АГ- Варна, връчиха статуетката "Ангелско сърце" на директора й - проф. д-р Емил Ковачев. Поводът е откриването на реновираната специализирана болница по акушерство и гинекология за активно лечение "Проф. ..

Продължи

"Лус" в подкрепа на каузата на "Искам бебе" - 25.04.2019

Издателство "Библиотека България", в партньорство с „Portrait” и фондация „Искам Бебе”, представя един благотворителен проект, носещ името "Лус" - дебютната книга на Венцислав Рачев - Шаман.    С думи за книгата ще чуем Ива ..

Продължи

Кампанията "Порастваме заедно" продължава в Казанлък - 14.04.2019

Благотворителната кампания на фондация "Искам бебе" - "Порастваме заедно" продължава с рождения ден на Силвия Пейчева – координаторът на „Искам бебе“ за Казанлък. Тя кани гостите си на 14 април (неделя) от 11.30 часа в ресторант „Казанлък“ на ..

Продължи

ИСКАМ БЕБЕ празнува 12-та годишнина - 25.03.2019

На 25 март 2019 г. фондация „Искам бебе“ ще отбележи 12 години от своето създаване. Празникът ще е съпроводен с благотворителна инициатива и концерт на Детския хор на БНР. Приходите от новия албум с „Люлчини песни“ ще бъдат дарявани в подкреп ..

Продължи

„Турийски кукери“ застават зад каузата на „Искам бебе“ - 23.03.2019

Ежегодният кукерски фестивал в с. Турия ще събере средства в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми от община Павел баня   В навечерието на 12-та годишнина на „Искам бебе“, сдружение „Турийски кукери“, домакин на ежегодния ф ..

Продължи

"Порастваме заедно" гостува в Димитровград на 7 март - 07.03.2019

Кампанията на фондация "Искам бебе" - "Порастваме заедно", с която координаторите ни в цялата страна празнуват рождените си дни благотворително, в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми, днес гостува в Димитровград. Поводът е рожденият д ..

Продължи

Отново ще има коледен благотворителен базар в Хасково - 19.12.2018

За втора поредна година Областният управител г-н Станислав Дечев организра благотворителен базар в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми от региона   За втора година Областният управител на Хасково г-н Станислав Дечев орган ..

Продължи

"РОК за повече деца" в Димитровград - 18.12.2018

"РОК за повече деца" - под този надслов Група Vision, заедно с Nord и Габи, ще направят благотворителен концерт на 18 декември от 19.00 часа в КДК кафе-клуб в Димитровград.  Събраните от концерта средства ще бъдат дарени на фондация "Иска ..

Продължи