"Искам бебе" на фестивала Семе българско - Севлиево

Дата на събитието: 12.04.2014


Скъпи приятели от Габрово, Севлиево и региона,
С радост ви съобщаваме, че ще празнуваме Лазаровден и Цветница в Севлиево заедно с организаторите на Първия национален фестивал «СЕМЕ БЪЛГАРСКО».
Програмата започва още в 10.30 ч. на 12 април в парк „Казармите”.
Децата в Севлиево вече творят в подкрепата на още едно ин-витро бебе. Ин-витро процедура за севлиевска двойка ще бъде финансирана със средства от фестивала „Семе българско”. Малките творци ще предоставят различни изделия за благотворителната изложба-базар на Лазаровден и Цветница. Рисунките, сувенирите, сладкишите, бижутата, цветята и другите изделия се приемат в Младежки център Севлиево/ул. „Канлъ дере” № 14. В специален кът по време на фестивала творенията ще се продават на символични цени за каузата на „ИСКАМ БЕБЕ”. Така малчуганите се включват в инициативата „Шанс за живот – със сърце и с ръце”.
На информационен щанд в парк „Казармите”, през двата празнични дни 12 и 13 април, от 11ч. до 16 ч. ИСКАМ БЕБЕ ще представи дейността си, за да привлече вниманието на двойките, които имат нужда от съдействие, за да се сдобият с бебе, както и на посетителите, които да бъдат привлечени към каузата.
На Цветница, 13 април, от 12.00 ч. каним всички настоящи и бъдещи родители, за да засадим по едно живо дръвче в бъдещата „Гора на надеждата”, като символ на новия живот. Подкрепа за двойките с репродуктивни проблеми и семействата с повече деца, ще дадат и изпълнителите на откритата сцена. Сред тях е и Цецо Елвиса, който е родител на ин-витро бебе. Той ще изнесе концерт в неделя по обед на сцената в парк „Казармите”.
Очакваме ви!