Предстои 12-то издание на инициативата За едно дете повече

Дата на събитието: 21.11.2019


На 21 ноември, когато отбелязаваме Денят на християнското семейство, за 12-та поредна година в Свиленград ще се проведе традиционната благотворителна инициатива „За едно дете повече“. Фондация „Искам бебе“, заедно с народно читалище „Просвета – 1870“ – Свиленград и духов оркестър „Костадин Манов“, отново канят жителите и гостите на града на благотворителен концерт в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми от Свиленград.

Програмата започва в 17.00 часа във фоайето на НЧ „Просвета – 1870“ с благотворителен базар. Информационният модул, в рамките на който Мария Иванова, координатор на „Искам бебе“ за Свиленград ще отговаря на въпросите, свързани с работата на фондацията, е планиран за 17.30 часа. Благотворителният концерт на духов оркестър „Костадин Манов“ започва в 18.30 ч. На сцената на НЧ „Просвета – 1870“ в подкрепа на каузата на „Искам бебе“ ще се качат също Красен Петков, Кали и Вики, балетна школа „Сребърна пантофка“, ДВГ „Весели звънчета“, ученици от IV клас при ОУ „Иван Вазов“, мажоретен състав „Изида“ и СКТ „Златните момичета“. 
 
Всички събрани средства от благотворителната инициатива „За едно дете повече“ ще бъдат дарени за лечението на двойки с репродуктивни проблеми от Свиленград и региона.