Коледната кампания „Дай име“ гостува на Billa

Дата на събитието: 06.12.2019


 
Коледната благотворителна кампaния на „Искам бебе“ за 2019 г. – „Дай име“ гостува на 6 и 7 декември от 16.00 до 19.00 часа в магазина на Billa на бул. България No 55 в София. Специалните ни коледни пакети, които съдържат изцяло авторски произведения, ще бъдат разположени на щанд пред касите в магазина. 
 
Книгата „Бездетен“ на Ивайло Митев, дизайнерските тениски от кампанията на „Искам бебе“ - „Аngel‘s Heart”, нежните коледни аромати на Homearomagifts или пъстрите и топли комплекти за мама и дете от „Плетко“ – каквото и да изберeте за любимите си хора, ще помогнете на семействата, които дълго мечтаят и дълго се борят, за да прошепнат „Добре дошло про нас, мило дете“.
 
На благотворителния щанд в магазина в Billa ще откриете и красивите ни календари за 2020 г. с творбите от цикъла „In Vitro – In Vivo” на Александра Велева – Туши, заснети от фотографа Иван Дончев и графично оформени за календара от AV Design Group.
 
Всички коледни идеи в кампанията „Дай име“ можете да разгледате тук:
 
И ако вече избрахте подарък, можете веднага да го поръчате на e-mail: podarakskauza@iskambebe.bg и ние ще ви го изпратим по куриер.