"Искам бебе" празнува 7-мия си рожден ден

Дата на събитието: 28.03.2014


Седем - точно толкова години изминаха от деня, в който поставихме началото! 
 
Седем години, през които най-истинското щастие са срещите ни с вас, момичета и момчета, които следвате неизменно своята мечта. Срещи, които ни дадоха много и ни научиха да вярваме в силата на духа, в любовта между хората и в истинското приятелство.
 
Да бъдем с вас в нелекото пътуване към дълго чаканата рожба, да споделим щастието от сбъдването на най-съкровените ви молитви и радостта от усмивката на вашето дете – това е искрицата, която поддържа огъня жив – ден след ден, година след година. През първите седем по пътя си срещнахме много верни и искрени приятели, които споделиха нашата болка и я превърнаха в надежда, хора, които ни подадоха ръка и прегърнаха нашата обща мечта – в родината ни да се раждат повече обичани и искани деца. И ние знаем, че заедно с всички вас ще успеем да претворим тази мечта в реалност! Вярваме. 
 
В чест на седмия ни рожден ден, ние от "Искам бебе", имаме удоволствието да ви поканим на благотворителен концерт под наслов „След седем“ с най-любимите на всички БГ-изпълнители - Фамилия Тоника, Мими Иванова, Силвия Кацарова, Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Милица Божинова, Асен Масларски, Жана Бенгендорф и БГ Дуетът. Подготвили сме ви невероятни изненади, незабравими срещи и чуден „Искам бебе“ благотворителен базар. Очакваме Ви! 
 
Кога: на 28 март 2014 г. малко след Благовещение! Къде: зала 1 на НДК В колко часа: 19.00 ч. 
 
Билетите са на цени от 10, 20 и 30 лв., които може да закупите на касите на Билетен център - НДК и онлайн на: ticketpro.bg!