"Ангелска ЧУДОтворителница" гостува в Пловдив

Дата на събитието: 15.12.2017


От Вера Вулджева - координатор на "Искам бебе" за Пловдив
 
Ангелите могат да правят ЧУДЕСА!
А всички ние можем да им помогнем!
Творци и доброволци на фондация "Искам бебе" отдавна се подготвят за традиционния ни коледен благотворителен базар "Ангелска ЧУДОтворителница" в ПЛОВДИВ! Някои от тях ни подкрепят неизменно вече дълги години, а други се присъединиха към каузата ни за първи път! Всеки е добре дошъл, в името на ЖИВОТА! 
По покана на нашите любезни домакини от МОЛ Марково тепе на 15, 16 и 17 декември ще сме гости на Коледния ХЕНДМЕЙД базар. Нашият щанд ще е разположен на ниво 1 до магазин Кардучи (2-ри надземен етаж, до ескалатора). Там ще можете да намерите ръчно направени произведения на изкуството, сувенири и подаръци, дарени ни от нашите приятели - арт-авторите и доброволците ни, подкрепящи каузата - "Да се раждат повече желани деца в България!".
Благодарим на Яна Цветкашка от Malukindian, Диана Бойкова от Diboyfelt, Нако Цветкашки от Nakoart, Ярослава Бикова от Yaroslava Bykova, София Христозова от Sofi Clay Studio/Ателието на Софи, Ива Иванова от Ателие - Галерия "Безкрай" (AtelierGallery "Infinitude"), Ирина от Irgal - handmade paper, както и Неонила Хрелкова от Nillsi macrame love. Ще можете да намерите при нас също така от произведенията на: Ваня Зонева от NIA design, Сияна Стайкова от Handmade magic with Real Flowers, Петя Анастасова от Жирафче - Детска школа по рисуване и много други!
Всички те ни дариха част от своите творения, създадени с много труд и любов! Благодарим ви!
 
Специални благодарности и на Поля - Павлина Димитрова, "Императрицата" за подкрепата за визуализирането на събитието!
 
А на екипа на МОЛ Марково тепе благодарим сърдечно за поканата и за възможността да сме техни гости абсолютно безвъзмездно!
 
Очакваме ви на щанда ни, където и през 3-те дни ще ви посрещне Вера Вулджева (нашият координатор за Пловдив), както и част от нашите автори, доброволци и приятели!