8 000 лв. събра Хасково, за да има повече мечтани деца

Дата на събитието: 23.12.2017


В навечерието на най-светлия християнски празник коледните вълшебства оживяват, за да донесат надежда в домовете на семейства от Хасково, които мечтаят за свое дете. Каузата на фондация “Искам бебе“, на която беше посветен коледния благотворителен базар, организиран от областния управител на Хасково г-н Станислав Дечев, през последните дни обедини учебните заведения, общински администрации, държавни структури, бизнес и граждани в Хасково и региона.
Общата събрана сума от всички проведени благотворителни инициативи е 8 605,13 лв. Със събраните средства ще бъде подпомогнато лечението на семейства с репродуктивни проблеми от Хасковска област. Предстои, съвместно с фондация „Искам бебе“, да бъдат определени критериите и двойките, които ще получат помощта.
Още веднъж благодарим на на г-н Станислав Дечев за огромното му сърце и споделената кауза!
 
Благодарим на координатора на „Искам бебе“ за Хасково нашата всеотдайна Антоанета Стефанова, която заедно с грижите за своето сбъднато чудо – малкият Воислав, не спира да помага на други семейства, да сбъднат своето!
 
Благодарим на всички ВАС – малки и големи съмишленици и приятели на „Искам бебе“, които се включихте в благотворителните инициативи в Хасково – като дарихте свои произведения или избирайки ги за подарък. 
 
Заедно ще помогнем да има повече деца!
 
Светла Коледа, приятели!