„За повече жадувани бебета“ в Дупница

Дата на събитието: 04.04.2018


 
На 04 април, от 18.30 часа в Спортната зала в гр. Дупница ще се проведе Великденски благотворителен концерт под надслов „За повече жадувани бебета в Дупница“ в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми от региона. Събитието ще бъде под патронажа на кмета на Община Дупница, инж. Методи Чимев, Председателя на Общинския съвет в Дупница, инж. Емил Гущеров и съвместно с фондация „Искам бебе“. Специален гост ще бъде председателят на парламента – г-жа Цвета Караянчева.

В благотворителния концерт участие ще вземат Люси Дяковска и София Илиева – солист на НФА „Филип Кутев“. Към тях на сцената ще се присъединят още танцов състав „Зора“, „Фолкфитнес“ към НЧ „Зора 1858“, Lexi Lalex – Александра Лойкер, фолклорен танцов ансамбъл „Рила“, децата от школата по художествена гимнастика, „Денс Машийн“ и „Фантастик Денс“.
 
В деня на концерта, от 13.00 часа в ГУМ – Дупница ще бъде открит и Великденски благотворителен базар с ръчно изработени, от доброволци и съмишленици на „Искам бебе“, бижута и различни аксесоари. Събраните средства от продажбата им също ще бъдат дарени за лечението на двойки от града, борещи се за бебе. Малко преди официалния старт на концерта, в 17.00 часа благотворителният щанд ще бъде преместен във фоайето на Спортната зала. Там е и мястото, на което желаещите да присъсътват на концерта, могат да намерят покани, които ще се предлагат с благотворителна цел на стойност 5 лева.
 
Очакваме ВИ, за да помогнем ЗАЕДНО да има повече жадувани бебета!