Събития

Предстои 12-то издание на инициативата За едно дете повече - 21.11.2019

На 21 ноември, когато отбелязаваме Денят на християнското семейство, за 12-та поредна година в Свиленград ще се проведе традиционната благотворителна инициатива „За едно дете повече“. Фондация „Искам бебе“, заедно с народно читалище „Просвета – 18 ..

Продължи

Доц. д-р Емилияна Конова ще консултира безплатно деца в Козлодуй - 15.11.2019

На 15 ноември (петък) доц. д-р Емилияна Конова, клиничен имунолог в МЦ КИРМ – Плевен, ще консултира безплатно децата на Козлодуй. Предложението за гостуването на доц. Конова е на Здравка Гергова, координатор на фондация ”Искам бебе” за Враца, ..

Продължи

Театър „Весел“ – Велико Търново подкрепя каузата на „Искам бебе“ - 14.11.2019

  Събраните средства от благотворителното представление „Криворазбраната цивилизация“ ще бъдат дарени за лечението на двойка от В. Търново, бореща се за бебе   На 14 ноември постановката „Криворазбраната цивилизация“ по ..

Продължи

Финалът на кампанията „Да помогнем заедно“ е на 19 септември - 19.09.2019

Финалът на благотворителната кампания на „Билла България“, реализирана в партньорство с „Искам бебе“ – „Да помогнем заедно“, е на 19 септември. Тогава в присъствието на нотариус, представители на веригата супермаркети и фондацията, чрез жреби ..

Продължи

Искам бебе организира среща с първия си дарител - 14.06.2019

На 14 юни от 18.00 часа в зала „Аула“ на Икономическия университет във Варна, „Искам бебе“ организира среща с първия дарител на фондацията и дългогодишен съмишленик на каузата ни – д-р Милен Врабевски.   Той ще изнесе лекция на ..

Продължи

Кампанията In Vitro – In Vivo продължава с фотографска изложба - 03.06.2019

In Vitro - In Vivo е благотворителна кампания, която стартира преди две години с идеята да подпомогне двойки с репродуктивни проблеми по пътя им към желаната рожба. Първото събитие, част от In Vitro - In Vivo, беше проведено през 2017 г. в Галерия ..

Продължи

"Искам бебе" празнува деня на детето във Варна - 01.06.2019

Както ни е традицията, вече шеста поред година, ви каним да отбележим заедно деня на детето на благотворителния ни базар във Варна на входа на Морската градина.   Както досега, така и тази година доброволците на "Искам бебе" от цялата ..

Продължи

Децата на Искам бебе във Варна откриха реновираната АГ болница - 15.05.2019

На 15 май децата на "Искам бебе", родени в АГ- Варна, връчиха статуетката "Ангелско сърце" на директора й - проф. д-р Емил Ковачев. Поводът е откриването на реновираната специализирана болница по акушерство и гинекология за активно лечение "Проф. ..

Продължи