Помощ за двойки с репродуктивни проблеми в Шумен

Дата на събитието: 19.07.2018


На 19 юли (четвъртък) от 16.00 часа в медицински център „Св. Иван Рилски“ в Шумен, по инициатива на фондация „Искам бебе“ ще се проведе работна среща, на която ще се обсъждат възможностите за подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми от региона.
 
В дискусията ще вземат участие д-р Светлана Маркова - зам.-кмет „Социална политика и здравеопазване“ в Община Шумен, д-р Даниел Димов, ин витро специалист и ръководител на медицински център „Св. Иван Рилски“ в Шумен, представители на „Искам бебе“ – Мария Янева, председател на „Искам бебе“, Катя Иванова - психолог, Радина Велчева и доброволци на организацията от града и региона.
 
По време на срещата, специално внимание ще се обърне на възможностите за финансиране на лечението на семейства, борещи се за бебе чрез планирания да стартира скоро работа местен фонд „Ин витро“ и настоящи, и бъдещи кампании на „Искам бебе“. 
 
Веднага след приключване на дискусията, присъстващите двойки ще имат възможност да получат безплатни консултации от д-р Димов и екипа му от МЦ „Св. Иван Рилски“ – Шумен.