"ИСКАМ БЕБЕ" за 11-ти път в Свиленград

Дата на събитието: 23.11.2018


На 23 ноември, от 17.00 часа в читалище „Просвета – 1870“ в Свиленград ще бъде даден старт на единадесетото издание на благотворителната кампания „За едно дете повече“, организирана от фондация „Искам бебе“, читалище „Просвета – 1870“ и духов оркестър „Костадин Манов“. Инициативата, провеждана в града от 2007 г., традиционно отбелязва празника на християнското семейство и подкрепя каузата в помощ на двойки с репродуктивни проблеми от региона.
Миналата година кампанията отбеляза десетата си годишнина със серия от благотворителни инициативи, провели се в рамките на една седмица. Общата събрана сума в размер на 6 650 лв. беше разпределена за лечението на 9 двойки от Свиленград. 
 
 
Тазгодишното събитие ще започне в 17.00 часа във фоайето на читалище „Просвета – 1870“ с благотворителен базар. От 17.30 часа на същото място ще се проведе информационен модул с представители на „Искам бебе“. Традиционният концерт на нашите приятели от духов оркестър „Костадин Манов“ започва в 18.30 ч.
 
Кампанията „За едно дете повече“ ще бъде предшествена от специална благотворителна тренировка по табата (вискоинтензивен тренировъчен модел). Тя ще се проведе на 19 ноември с участието на координатора на „Искам бебе“ за Свиленград – Мария Иванова, водена от инструктура – Соня Апостолова, а всички участници в тренировката ще направят дарение за каузата на "Искам бебе".
 
За допълнителна информация:
Мария Иванова - координатор на "Искам бебе" за Свиленград
тел. 0883 900 011