Финалът на кампанията "Аз и Ти ЗаЕдно" е на 7 юли

Дата на събитието: 07.07.2017


Благотворителната инициатива на "Искам бебе" и Триа Сити Център ще помогне на две семейства от Бургас да сбъднат мечтата си за бебе
 
На 7 юли е финалът на кампанията "Аз и Ти ЗаЕдно - За повече детски усмивки", която ще подкрепи две двойки от Бургас по пътя им към мечтаното бебе. Новината съобщи координаторът на "Искам бебе" за града - Ваня Христова. 
 
Специалното събитие, на което ще бъдат определени печелившите двойки, започва в 18.00 часа в Триа Сити Център в Бургас. В присъствието на координатора на "Искам бебе", представител на търговския център, нотариус и официални гости на събитието, чрез жребий от общо 18 кандидатствали и отговарящи на медицинските изисквания двойки, ще бъдат избрани печелившите. Те ще получат символични ваучери със сумата от 5 000 лв. за финансиране на ин витро процедура.
 
Напомняме ви, че на 1 юни приключи набирането на средства в благотворителната кампания, като общата събрана сума е в размер на 10 000 лв. През целия месец юни, желаещите да кандидатстват двойки, изпращаха заявленията си на посочения за кампанията мейл.
 
Инициативата стартира още през септември миналата година, организирана от фондация „Искам бебе“ и най-стария търоговски център на Бургас – Триа Сити Център с идеята да бъдат подкрепени двойки с репродуктивни проблеми в Бургас.