"Мога ли да си позволя ин витро?"

Дата на събитието: 11.11.2017


"МОГА ЛИ ДА СИ ПОЗВОЛЯ ИН ВИТРО" - това ще е основната тема за дискусия в рамките на Ден на отворени врати в медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“ - Пловдив тази събота /11 ноември/ от 11.00 часа. 
 
На разположение ще бъдат управителят на „Ню Лайф“ - д-р Добринка Петрова, д-р Мариела Даскалова – представител на сдружение “Зачатие“ и Вера Вулджева – представител на фондация „Искам Бебе“. Те ще отговорят на въпросите на присъстващите двойки, свързани с възможностите за финансиране на ин витро процедурите у нас:
 
- Кой и как може да се възползва от финансиране от националния Център за асистирана репродукция (т.нар. Фонд „Ин витро”), какви ще са промените и нововъведенията в работата му от 2018 година;
- Финансова подкрепа за пациентите от Общинските програми, подпомагащи двойките с репродуктивни проблеми;
- Финансова подкрепа от неправителствените организации – Фондация „Искам бебе” и Сдружение „Зачатие”, благотворителни кампании на СМЦГ „Ню Лайф“ и възможности за получаване на финансиране по програма „План БЕБЕ“ от банка Пиреус.
 
Желаещите да заявят присъствие, могат да го направят на тел. 032/693 693, на безплатен тел. 0800 13 006, или на лични съобщения в официалната страница на клиниката във Фейсбук: https://www.facebook.com/Invitronewlife/ където ще получат и пълна информация за събитието.
 
Очакваме ви!